Annoncørbetalt indhold

Boligindretning 2021: 7 idéer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

2020 var på mange måder lidt af en nedtur, og derfor er det måske ekstra vigtigt at gå ind i 2021 med løftet pande. På trods af en stadig aktuel pandemi med tilhørende restriktioner, kan 2021 nemlig blive et skønt år alligevel. Og hvis du alligevel skal holde dig hjemme lidt mere, end du plejer, kan du lige så godt bruge tiden på at gøre din bolig rar at være i. Der er masser af forskellige retninger at gå i forhold til boligindretning, og i denne guide kan du få 7 idéer til, hvordan du kan indrette din bolig i 2021.


Søg inspiration

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at når det gælder boligindretning, skal du ikke være bange for at stjæle med arme og ben. Det er mere end i orden at blive inspireret af andre, og hvorfor skulle du også holde dig tilbage? Du kan for eksempel kigge på Herligthjem.dk, der kan give dig inspiration om alt fra badehåndklæder til kontinentalsenge. Og du kan jo altid give tingene et twist, så de passer til de det, du har brug for i din bolig. På den måde kan du få inspiration af andre men samtidig skabe noget, der er helt dit eget.


1: Sæt fokus på hjemmekontoret

Hvis du ligesom mange andre igen skal arbejde hjemmefra i en periode, så er det oplagt at sætte fokus på hjemmekontoret. Det er bestemt ikke alle, der har mulighed for at hellige et helt værelse til arbejde og snak med kollegaerne, men et hjørne af stuen eller måske spisebordet kan bestemt også bruges. Du skal bare sørge for, at forskellige distraktioner såsom fjernsyn og magasiner så vidt muligt er fjernet. Det er vigtigt at skabe et sted, der indbyder til fokus og hårdt arbejde.


2: Planter, planter og flere planter

Når der ikke er mulighed for at være så meget udenfor, kan det være rart at have nogle planter indendørs, som man kan kigge på. Stueplanter i alle former og farver er meget moderne, og der er heldigvis et meget stort udvalg. Nogle vælger at dyrke forskellige citrustræer, der kræver masser af pasning og pleje, men et par kaktusser i vindueskarmen kan bestemt også gøre underværker. Du kan for eksempel vælge en kaktus af arten opuntia, der dog skal vandes relativt ofte den første tid i en ny potte. Men kaktussen er fin at se på med den smukke grønne farve og de flade børster.


3: Et godt reolsystem

De fleste mennesker befinder sig nok bedst i et rent og relativt ryddeligt hjem, men alligevel kæmper mange med rod i hverdagen. Derfor kan det være en rigtig god idé at anskaffe dig et godt reolsystem, så du er sikker på, at alt har en plads. Heldigvis findes der masser af forskellige slags reoler, og i mange tilfælde har du faktisk mulighed for at opbygge dit eget system selv. På den måde kan du skabe en løsning, som passer perfekt til dig og de behov, du har i hverdagen.


4: Kunst

Lidt velvalgt kunst kan peppe selv det kedeligste bryggers eller vaskerum op, og derfor bør du bestemt ikke gå ned på kunstværker i 2021. Det er dog vigtigt at slå fast, at der bestemt ikke behøver at være tale om malerier eller skulpturer af etablerede kunstnere, der koster det hvide ud af øjnene. En keramikvase købt på Christiania Julemarked, et oliemaleri fra et familiemedlems kælder eller et arvestykke kan sprede mindst lige så meget glæde. Det vigtigste er at fylde dit hjem med ting, som gør netop dig glad, så drop tankerne om, hvad der er ”rigtig” kunst.


5: Fotografier

Ligesom kunst kan fotografier være med til at gøre din hverdag meget mere festlig. Hvis mandag morgen føles lidt for grå og kedelig, vil du garanteret blive i bedre humør af at kigge på et dejligt minde med dine familiemedlemmer eller venner. Heldigvis kan du dekorere med fotografier på mange forskellige måder, så de ikke alle sammen behøver at stå til udstilling på skænken. Du kan for eksempel lave magnet med feriebilleder eller skabe din egen papirkalender med nogle af dine allerbedste minder. På den måde sørger du for, at hele din bolig er gennemsyret af god stemning.


6: Tekstiler

2021 er også et godt år til at sætte lidt ekstra fokus på alle de tekstiler, du omgiver dig med i dit hjem. For mange mennesker er sofaen det absolut mest oplagte sted til at slappe af, og derfor skal du naturligvis også sørge for, at den er rar at være i. Derfor kan du med fordel investere i nogle nye puder og tæpper i en af dine yndlingsfarver. Du kan også overveje et lækkert gulvtæppe, der kan gøre hele din stue eller soveværelse meget mere hyggelig.


7: Mal!

Der er ikke nogen, der siger, at alle dine vægge absolut skal være hvide. Tværtimod, det er faktisk temmelig moderne at udforske nogle andre farvevalg, og det bør du ikke snyde dig selv for. Du behøver bestemt heller ikke male alle dine vægge i pangfarver, for det gælder om at finde de farver, du selv er mest tilpas med. Du kan for eksempel vælge at male en af dine stuevægge pastelgrøn, hvis det er en farve, du er glad for. Eksperimenter endelig også med forskellige former for tapet, for der er masser af smukke mønstre på markedet, der sikkert også kunne pynte hjemme i din bolig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.