Annoncørbetalt indhold

Det rette armatur til dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du have ny vandhane eller armatur? Uanset om du skal have ny håndvask på badeværelset eller i køkkenet, armatur til brusekabinen eller vandhane til haven, er der nogle ting, du skal overveje. Læs med her og få helt styr på funktion, design og pris – og bliv klædt på til at købe det rigtige.


Vandhaner og armaturer tjener både en vigtig praktisk funktion og har stor betydning for, hvordan vores køkken og badeværelse f.eks. tager sig ud. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige – det er trods alt en halvstor investering.

Heldigvis er der hjælp at hente, og vi guider dig igennem alt fra funktion til en smuk stilmæssig løsning og en pris, der er til at betale. For du kan lige så godt få en løsning, du både holder af at bruge og se på.


Vælg vandhane og armatur, der opfylder dit behov

Der er selvfølgelig stor forskel på vandhaner og armaturer til brug i køkkenet, badet eller haven, og du skal finde det, der matcher dit behov. Men uanset hvilket slags armatur, du leder efter, er udvalget stort.

I Harald Nyborg kan du fx få lidt af hvert, og her er nogle eksempler på forskellige slags og funktioner, du kan overveje at investere i:

·      En vandhane, der giver dig en blød og luftig vandstråle, som ikke sprøjter eller stænker.

·      Et armatur med greb, som er ergonomisk.

·      En model med et termostatbatteri, der gør, at du sparer på vandet, fx i badet.

·      Vandhaner til udendørs brug og modeller, der passer til både skur og hegn.

·      En vandhane, som er berøringsfri, og som selv regulerer temperaturen på vandet.


Tænk i stil og design

Ud over at tænke over, hvilke praktiske funktioner du har brug for, når det kommer til din vandhane eller dine armaturer, skal du selvfølgelig også tænke i stil og design. Armatur og vandhane er faktisk ekstremt vigtige, når det kommer til indretningen af f.eks. dit køkken og dit badeværelse.

Især hvis du har et relativt lille badeværelse eller køkken, er det virkelig noget, man lægger mærke til. Derfor er det vigtigt at vælge vandhane og armatur, der passer stilmæssigt ind i dit hjem. Du kan lige så godt købe noget, du både nyder at bruge og se på.

Der er stor forskel på de stilmæssige udformninger af vandhaner og armaturer. Går du efter en elegant løsning til f.eks. din håndvask, kan det være, du skal kigge efter noget i blankt krom. Eller måske er du mere til noget keramisk? Du kan få en flexslange til din håndvask, eller du kan vælge et buet armatur – det kommer alt sammen an på din specifikke smag og stil.


Gå efter høj kvalitet og en god pris

Du kan faktisk både få høj funktionalitet og kvalitet uden at behøve at betale en bondegård. Det er klart, at det koster nogle penge at få ny vandhane og armatur, men der er ingen grund til, at du skal føle dig taget ved næsen rent økonomisk. Det handler alt sammen om at finde en god og tillidsvækkende forhandler, som kan garantere dig et gennemtestet og godt produkt til en rimelig pris. Og de findes heldigvis derude!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.