Annonce
Sport

’Årets klub 2019’ fortsætter væksten: Udvider med flere nye tilbud i sæson tre

TeamGym Helsingør er gået fra nul til 700 medlemmer på tre sæsoner.
Med flere end 700 registrerede medlemmer i sidste sæson fortsætter TeamGym Helsingør sin eksplosive medlemstilvækst. Parkour, mandeyoga samt nye opvisningshold er blandt flere nye tilbud i sæson tre.
Annonce

Gymnastik: Fra nul til 700 medlemmer og en status som Helsingørs næststørste idrætsforening på blot to år. Det er kendsgerningerne for TeamGym Helsingør, der på foreningens hjemmeside www.teamgymhelsingor.dk netop har åbnet for tilmeldingen til sæson tre.

- At dømme ud fra antallet af tilmeldinger allerede nu, tilslutningen til de åbne træninger, som vi hidtil har afholdt i sommerferieperioden, og til de træninger, som er programsat i resten af ferieperioden, kigger vi ind i en ny stor sæson for TeamGym Helsingør og foreningens medlemmer. Det er ikke et mål i sig selv at få flere medlemmer end de 700, som i sidste sæson – særligt frem til COVID-19-nedlukningen – gjorde foreningen til et unikt samlingspunkt og fællesskab for børn og voksne. Men bestyrelsen og trænerstaben er naturligvis fortsat ufortrødent med at videreudvikle foreningens tilbud frem mod sæson tre. Det gælder både på TeamGym-siden, men også med helt nye tilbud til nuværende som nye medlemmer, siger Ivan Andersen, formand for TeamGym Helsingør, som ved Helsingør Kommunes årlige Idrætsgalla i januar 2020 blev kåret som ’Årets klub’, nærmest på toårsdagen for klubbens fødsel.

Annonce

Spritnye træningsfaciliteter

Blandt TeamGym Helsingørs helt nye medlemstilbud er et Parkour-hold for de 8-11-årige, Dans og Spring-opvisningshold for de 10-15-årige, yoga for mænd samt et MotionsDamer-gymnastikhold. Cheerleading er også fortsat på programmet i tillæg til foreningens mange TeamGym-gymnastikhold, der henvender sig til både erfarne, let øvede og helt nye gymnaster.


Vi glæder os meget til at byde alle interesserede velkomne i den nye sæson

Ivan Andersen


Sidst, men ikke mindst, har foreningen flyttet en stor del af træningerne fra Skolen på Gurrevej til spritnye og forbedrede træningsfaciliteter på Skolen i Bymidten. Sideløbende startes nye hold op på Skolen ved Rønnebær Allé.

- Efter i foreningens første to leveår at have investeret mere end 250.000 kr. i nye redskaber til foreningens medlemmer, er vi glade for, at vi for nylig har fået mulighed for at flytte en stor del af foreningens aktiviteter til spritnye faciliteter på Skolen i Bymidten. Selvom vi ikke kan råde over alle de hal-tider, som vi gerne vil, siger det sig selv, at nye og forbedrede rammer for foreningens virke dels giver os mulighed for at tilbyde medlemmerne en endnu bedre træningsoplevelse, dels skaber plads til endnu flere gymnastikglade børn og voksne, siger Ivan Andersen.

Trods investeringerne i nye redskaber og flytningen til nye træningsfaciliteter, er det dog fortsat fagligheden repræsenteret af foreningens trænerstab, der er kernen i TeamGym Helsingørs medlemstilbud, understreger formanden.

- TeamGym er en holdsport, hvor oplevelserne og resultaterne først og fremmest afhænger af passionerede ildsjæle. I TeamGym Helsingør er vi heldige at have et korps af engagerede trænere og instruktører, som alle har et højt fagligt niveau og ikke mindst en evne til positivt at engagere og motivere gymnasterne omkring deres sport, uanset om man blot gerne vil træne eller om man dyrker konkurrencegymnastik. Det vil også fremadrettet være kernen i vores tilbud til medlemmerne, og vi glæder os meget til at byde alle interesserede velkomne i den nye sæson.

Forældre og børn, som vil vide mere om TeamGym Helsingør og foreningens hold, kan læse mere på TeamGym Helsingørs Facebook-side, foreningens hjemmeside eller kontakte TeamGym Helsingørs trænere eller bestyrelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Bølge af positive coronatests: 12 institutioner i Helsingør ramt af smitte

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce