Annonce
Helsingør

Øget pres på testcenter: Slut med drive-in og husk at bestille tid

Man kan stadig blive coronatestet ved ForSea-terminalen, men hvis man ikke er turist eller kommer med færgen, så skal man bestille tid. Samtidig ophører muligheder for at lave drive-in test.  Foto: Lars Johannessen.
Annonce

Helsingør: Du skal huske at bestille tid, hvis du vil coronatestes ved færgelejet i Helsingør. Region Hovedstaden har et mobilt center, der er åbent tirsdag og torsdag. Hidtil har centeret været åbent for alle, der kom forbi, men fra i dag skal man huske at bestille tid.

- Vi oplever et øget pres på centeret, og vil gerne udnytte tiden bedre forklarer kommunikationskonsulent Susanne Hjortlund.

Turister og rejsende med en gyldig færgebillet kan dog stadig blive testet uden tidsbestilling.

Samtidig med at der indføres tidsbestilling stopper testcenteret med at teste bilister. Fremover er det kun gående, der bliver testet.

Testcenteret ligger med ForSea-terminalen og er åbent tirsdag og torsdag mellem klokken 10- og 15.45. Man skal være opmærksom på at der er begrænset kapacitet.

Man kan bestille tid på coronaprover.dk. Ud over det mobile testcenter ved færgerne kan borgere i Helsingør også bestille tid på det stationære testcenter i Hillerød.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce