Annonce
Helsingør

0. klasser belønnet for rigtige trafiksvar

De tre 0. klasser på Snekkersten Skole, Borupgaard 0.A, 0.B og 0.C vandt tildsammen 2.500 kroner i årets trafik-kampagne, som de valgte at dele, så alle tre klasser fik lige mange penge til klassekassen. Foro: Helsingør Kommune
Annonce

TRAFIKKAMPAGNE: Fire 0. klasser i Helsingør Kommune fik onsdag overrakt præmier for at have svaret rigtigt på spørgsmålene i årets trafik-kampagne for nye skoleelever. En kampagne, som har til formål at give de nye helt små skolebørn en god og sikker start i trafikken.

Tre af de fire vinder-klasser var fra 0.A, 0.B og 0.C på Borupgårdskolen, og de valgte at dele det samlede det samlede beløb på 2.500 kroner i tre lige store dele. Den sidste vinder var 0. klasse på Hornbæk Skole, som blev belønnet med 500 kroner til klassekassen.

0. klasse fra Hornbæk Skole vandt 500 kroner til klassekassen i årets Trafikkampagne. Foto: Helsingør Kommune

De fire klasser fik overrakt præmierne af repræsentanter fra Helsingør Kommunes Trafiksikkerhedsråd, heriblandt formanden Christian Holm Donatzky og lokalbetjenten Lotte Hamme

Helsingør Kommunes Trafiksikkerhedsråd havde fundet frem til vinderne ved at trække lod blandt alle de deltagende klasser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Snekkersten

Blev anholdt i Snekkersten: Dommer varetægtsfængsler drabsmistænkt med tilknytning til bandemiljøet

Debat

Klumme: Findes der ghettoer i Danmark?

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Debat

Debat: Refleksion over Strandgade

Annonce