Annonce
Helsingør

#117: Undskyld vi roder

Det nye helsingordagblad.dk kommer ikke uden omkostninger - men billederne på #117oplevelseriHelsingør kommer heldigvis snart tilbage. Grafik: Google My Maps og Jennifer Jensen
Alle billederne på jeres #117-anbefalinger stak af, da helsingordagblad.dk fik en opfriskning tirsdag. Heldigvis er der håb forude.
Annonce

#117oplevelseriHelsingør: Sent tirsdag aften fik helsingordagblad.dk en opfriskning, da systemet bag blev opdateret til et nyt.

Desværre betyder det, at billederne fra artikler udgivet før tirsdag nu er uden foto. Det gælder også for alle de skønne tips, I har sendt til 117@hdnet.dk, hvor tip #1 til tip #71 lige nu savner deres fotos, ligesom der kan være links på siderne, som pt. ikke virker.

Heldigvis er der håb forude! I starten af næste uge bør de forsvundne fotos nemlig finde vej til helsingordagblad.dk igen.

Du kan også stadig gå på opdagelse i de mange oplevelses-anbefalinger på kortet her. Og der er stadig masser af plads til flere tips:

Del også dit oplevelsestip

Vi er på jagt efter #117oplevelseriHelsingør – og vi vil meget gerne have dit bedste tip til en oplevelse i kommunen også!

Send os en tekst og et foto på 117@hdnet.dk (og tjek lige kortet her først, så du ikke kommer til at tippe om noget, andre allerede har anbefalet)

Se alle tips på helsingordagblad.dk/117oplevelser

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce