Annonce
117oplevelser

#123: Havenørdens rhododendronhave

Foto: Privat
Torben Stein tipper om Havenørdens rhododendronhave til #117oplevelseriHelsingør.
Annonce

Note fra redaktionen: ”Hey, hov – var det ikke kun 117 oplevelser, I var på jagt efter til kampagnen #117oplevelseriHelsingør?”, tænker du nok. Og jo, det var det da egentlig. Men der er simpelthen sket det, at I har tippet om flere end 117 ting. Derfor lægger vi naturligvis også de ekstra tips ind, vi har fået på 117@hdnet.dk, så alle kan blive inspireret til dejlige sommeroplevelser. Rigtig god sommer! Og nu til det vigtige:

Torben Stein, havenørd fra Espergærde, tipper:

HVILKEN OPLEVELSE VIL DU ANBEFALE?

Havenørdens rhododendronhave


Havenørden elsker sin have, bruger mere end mange timer derude. Han er altid god for en snak. Fra primo februar til langt ind i juli er der blomster på vej…

Torben Stein


HVORFOR SKAL MAN OPLEVE DET?

I det gamle Espergærde, på en af de bedste små sideveje til Gylfesvej, ligger Tikøbvej. Oppe for enden af vejen i nr. 16 bor en havenørd (det er mig). Haven har en samling af 450 rhododendronplanter, hvoraf mange er indsamlet på fire ekspeditioner til Himalaya.

Havenørden elsker sin have, bruger mere end mange timer derude. Han er altid god for en snak. Fra primo februar til langt ind i juli er der blomster på vej.

I mange år er der kommet turistbusser fra Sverige og USA til Tikøbvej for at se denne have. Lad være med at køre i bil op ad Tikøbvej, for der er ingen vendeplads, men gå en fredfyldt tur op ad vejen, spot nørden, han glæder sig til at vise sin passion frem ganske gratis.

Foto: Privat

Del også dit oplevelsestip

Vi er på jagt efter #117oplevelseriHelsingør – og vi vil meget gerne have dit bedste tip til en oplevelse i kommunen også!

Send os en tekst og et foto på 117@hdnet.dk (og tjek lige kortet her først, så du ikke kommer til at tippe om noget, andre allerede har anbefalet)

Se alle tips på helsingordagblad.dk/117oplevelser

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce