Annonce
117oplevelser

#126: Julebæk Strand

Foto: Privat
Erik Trolle tipper om Julebæk Strand til #117oplevelseriHelsingør.
Annonce

Note fra redaktionen: ”Hey, hov – var det ikke kun 117 oplevelser, I var på jagt efter til kampagnen #117oplevelseriHelsingør?”, tænker du nok. Og jo, det var det da egentlig. Men der er simpelthen sket det, at I har tippet om flere end 117 ting. Derfor lægger vi naturligvis også de ekstra tips ind, vi har fået på 117@hdnet.dk, så alle kan blive inspireret til dejlige sommeroplevelser. Rigtig god sommer! Og nu til det vigtige:

Erik Trolle fra Hellebæk tipper:

HVILKEN OPLEVELSE VIL DU ANBEFALE?

Julebæk Strand


Mange har dejlige minder fra stedet, der er omkranset af skov og det blå Øresund med kig til Kronborg og Kullen. Der er en af vores bedste badestrande.

Erik Trolle


HVORFOR SKAL MAN OPLEVE DET?

Julebæk kan man bestemt ikke komme udenom, når det gælder oplevelser i Helsingør.

Stedet har sin historie tilbage til slutningen af 1700-tallet og er skildret af en af vores bedste landskabsmalere Johan Thomas Lundbye tilbage i 1848.

Det nu nedrevne Julebækshus blev erstattet af det nuværende bevaringsværdige hus fra 1963.

Mange har dejlige minder fra stedet, der er omkranset af skov og det blå Øresund med kig til Kronborg og Kullen. Der er en af vores bedste badestrande, og det er altid let at parkere bilen.

Julebæk er bestemt en af vores smukkeste perler.

Del også dit oplevelsestip

Vi er på jagt efter #117oplevelseriHelsingør – og vi vil meget gerne have dit bedste tip til en oplevelse i kommunen også!

Send os en tekst og et foto på 117@hdnet.dk (og tjek lige kortet her først, så du ikke kommer til at tippe om noget, andre allerede har anbefalet)

Se alle tips på helsingordagblad.dk/117oplevelser

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Taktikken, der forhindrede katastrofe: - Vi skulle for alt i verden forhindre, at branden spredte sig til andre gamle huse

Annonce