Annonce
Erhverv

20-årige Julius åbner egen butik: - Jeg elsker at møde mennesker

- Valget stod mellem Hillerød og Helsingør, siger den nye butiksindehaver i Helsingør Julius Boisen. Foto: Kirsten Moth
Ingen behøver at være i tvivl om, hvad klokken er slået, når man træder ind i den nye Startime Design i Helsingør.

ERHVERV: Det skulle være Helsingør eller Hillerød. Og det er blevet Helsingør, hvor 20-årige Julius Boisen på fredag åbner sin egen butik.

- Vi har længe holdt øje med, hvordan livet er i de to byer, før jeg besluttede mig. I et halvt år har vi fulgt udviklingen og det perfekte match er blevet Helsingør, siger Julius Boisen, der tog sin studentereksamen sidste år.

Meningen var, at han herefter skulle ud at rejse, men coronaen kom i vejen. Da alt lukkede ned, valgte han i stedet at åbne sin egen butik i lokalerne Stjernegade 4.

Annonce


Tidligere har jeg arbejdet som tjener på Marienlyst Strandhotel. Der har jeg lært meget om, hvordan man skal behandle sine gæster. Og samme principper gælder jo her i forretningen med mine kommende kunder,

Julius Boisen, nybagt butiksejer i Helsingør


- Startime Design er skandinavisk design med lamper, ure, enkelte møbler, vaser og flere andre effekter. Det er et restlager fra min far, der handler med brugskunst og interiør design, fortæller Julius Boisen.

Outlet

Forretningen får form som et outlet og priserne er således konkurrencedygtige, oplyser den nybagte forretningsejer.

- Jeg elsker at handle og have kundekontakt. Det er sjovt at møde forskellige typer af mennesker. Tidligere har jeg arbejdet som tjener på Marienlyst Strandhotel. Der har jeg lært meget om, hvordan man skal behandle sine gæster. Og samme principper gælder jo her i forretningen med mine kommende kunder, siger Julius Boisen.

Startime Design åbner på fredag den 7. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Det ny Hestemøllestræde: Så kan regnen bare komme

Helsingør For abonnenter

Folk står i kø for at købe luksus-lejligheder med Kronborg-udsigt: Klar til byggeri på omstridt grund

Annonce