Annoncørbetalt indhold

22. FEB.: Tøndeslagning kl. 11.30 – for alle børn

De stærke kattekonger og kattedronninger fra sidste år. Bliver det mon dig i år?
Annonce

Sponsoreret: Vi slår Katten af tønden lørdag den 22. februar kl. 11:30 … og traditionen tro, vil spejderne, De Vilde Svaner sørge for kølleslag og udnævnelse af kattekonge og kattedronning.

Humlebæk Centerforening og SuperBrugsen byder på gratis fastelavnsboller og varm kakao til de fremmødte.

Husk at klæde dig ud – der er gaver til de bedst udklædte!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce