Annonce
Helsingør

24-årig mand er død efter vold med flaske

Annonce

HELSINGØR: En 24-årig mand døde i går, søndag, cirka halvandet døgn efter, at han var blevet udsat for vold med en flaske på Gl. Hellebækvej ved Mjølnersvej i Helsingør. En 30-årig mand fra Helsingør er  sigtet for vold med døden til følge, men den eksakte årsag til offerets død er endnu ikke fastslået. Efter hvad Helsingør Dagblad erfarer var det den sigtede selv, der slog alarm på 112, efter at han havde udsat den 24-årige for vold. Dog ikke fra gerningsstedet - han kontaktede alarmcentralen fra Murergade ved Sundhedshuset, hvor den sårede mand befandt sig, da politi og ambulancer nåede frem.

Ifølge sigtelsen så slog den 30-årige tidligere straffede voldssigtede mand den 24-årige i hovedet med en flaske, og bagefter jog han flasken med den skårede side ind bag den 24-åriges ene øre. Offeret døde på hospitalet i løbet af søndagen, og senere samme dag mødte den sigtede selv op på politigården i Helsingør i selskab med en advokat.

Han blev straks anholdt og sigtet og ifølge politiet har han erkendt de faktiske omstændigheder omkring flaskevolden på Gl. Hellebækvej. Anklageren begærede lukkede døre til grundlovsforhøret af hensyn til et vidne, som ifølge anklageren frygter for repressalier, hvis han udtaler sig. Inden offeret afgik ved døden skulle han have udtalt sig om overfaldet til dette vidne.

Trods protester fra såvel Helsingør Dagblad som fra den sigtedes egen advokat efterkom dommeren anklagerens begæring.  Læs mere om udfaldet af grundlovsforhøret i morgen i Helsingør Dagblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Souschef fritstillet efter blodigt opgør: Kommunen venter på politiets efterforskning

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce