Annonce
Helsingør

33.638 kilometer ved årerne

Op med paraplyerne og ned med standerne. foto: Jan Algreen-Ussing borgerjournalist

Helsingør Roklub har sluttet sæsonen.

Annonce

Helsingør: 136 standerstrygninger er det blevet til i Danmarks ældste provinsroklub, som i lørdags havde sæsonafslutning i klublokalerne på Trykkerdammen.

Til trods for klubbens fremskredne alder er der fortsat gang i roningen. Formanden Kjeld Bertelsen oplyste, at der er roet i alt 33,638 km af 188 roere i sæsonen 2019, og klubben er i fortsat udvikling.

Annonce

Fem nye både

I denne sæson har klubben indkøbt fem både, nemlig en fire-årers inrigger, en to-årers inrigger og tre outriggere til undervisningsbrug.

Den sidst indkøbte skulle døbes i lørdags, og klubbens mangeårige medlem og rekordholder i kilometer, Torben Hansen, fik lov til at udføre den ærefulde dåbshandling. Da båden er købt i Sverige, kom den til at hedde ”Svenskeren”, og med den glæder medlemmerne sig til at ro Sundet tyndt i i den kommende sæson.

Annonce

Donorer efterlyses

Et af klubbens virkelig store ønsker for fremtiden er udskiftning af anløbsbroen, som har haft sin bedste tid. Det er en bekostelig affære, så skulle nogen få lyst til at yde en ekstra donation til gennemførelse af et kommende projekt, vil det glæde klubben usigeligt meget, skulle jeg huske at sige.

Efter standerstrygning og dåb var det tid til at nyde kaffe, kage og kammeratligt samvær i klubbens hyggelige lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

'Latterligt', 'for dumt', 'helt forkert': Afvisning af kinesisk festival møder kritik

Helsingør

Coronastatus for Helsingør: Hurrah, nu er vi kun nummer syv

Annonce