Annonce
Helsingør

36-årig på skadestuen efter knivstik - tre timer senere blev han stukket igen

Politiet havde travlt i Helsingør natten til lørdag. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Der var to tilfælde af knivstikkeri i Helsingør-området natten til lørdag, og begge episoder involverede de samme personer.

Helsingør/Kvistgård: En gruppe mennesker i Helsingør-området var tilsyneladende mere end almindeligt sure på hinanden i nat.

Kort før klokken fik politiet en anmeldelse om knivstikkeri på Oldenvej i Kvistgård. Da de nåede derud, stak en bil af fra stedet, som dog blev stoppet lige udenfor Fredensborg. Den viste sig at indeholde to mænd, som begge to blødte fra deres ene arm efter knivstik.

Yderligere en såret blev fundet på Oldenvej, hvor politiet også fandt blodspor i sneen. De tre sårede på 41, 36 og 33 år, der alle er fra Helsingør-området, blev hentet af en ambulance og kørt på skadestuen, hvor de blev behandlet for deres skader.

- Det var kun mindre skader. De havde det fint, men de blev syet, og så var det det, siger Flemming Hansen fra Nordsjællands Politi.

Annonce

To gange på samme nat

Knivstikkeriet var dog ikke slut endnu.

Tre timer efter den første episode indløb en anmeldelse om knivstikkeri på Borgm. P. Christensens Vej i Helsingør, og da politiet kom frem, mødte de den samme gruppe af mennesker igen.

En mand var blevet stukket med en kniv i panden, og det viste sig, at der var tale om den samme 36-årige mand som tidligere på natten, men som altså i mellemtiden havde nået at blive syet efter knivstikket i armen.

Desuden var en anden person ved den anden episode blevet sparket i hovedet.

- Ingen af dem ville snakke med os, så vi ved ikke rigtigt, hvad der er sket. De løb som kaniner, da vi kom. Men måske har der været noget fest, siger Flemming Hansen, der ikke umiddelbart tror, at episoderne er banderelaterede.

Nu venter et opklaringsarbejde for at forsøge at fastslå, hvordan knivstikkerierne er opstået.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce