Annonce
Helsingør

55 år som frivillig: Mogens har truffet den sværeste beslutning

Det er nærmest en underdrivelse at kalde Mogerns Schuldt fra Snekkersten IF for en ildsjæl. Han stopper efter 55 år som frivillig idrætsleder. Foto: Lars Johannessen

I februar blev Mogens Schuldt hædret af DBU for sin mangeårig indsats i Snekkersten IF. I dag har han med tungt hjerte valgt at stoppe som frivillig leder i klubben.

Annonce

Snekkersten: Mogens Schuldt stopper som frivillig leder i Snekkersten IF. Det har han netop meddelt klubben.

Han lægger ikke skjul på, at beslutningen har været svær.

Egentlig stoppede Mogens Schuldt som frivillig leder i Snekkersten IF i 2015, efter 18 år i klubben og 51 år som frivillig leder i forskellige idrætsklubber.

Men meget kendetegnende for Mogens Schuldt blev det dog kun til en syv måneder lang pause, før han igen var tilbage som administrationschef. Det var et tilbud, han ikke kunne sige nej til.

I februar måned fik Mogens Schuldt en særlig hæder fra DBU. Han modtog Erik Asmunds Rejselegat for sin mangeårige indsats.

Nu er det slut, fortæller Mogens Schuldt selv. I et Facebookindlæg til Snekkersten IFs fans fortæller han, hvorfor han nu vælger at stoppe:

- For nogle uger siden blev jeg ramt af en blodprop i hovedet og har været ”sygemeldt” fra klubben siden da. To fantastiske Falck-reddere og et lige så fantastisk sundhedssystem har gjort, at jeg er sluppet nådigt og ikke får synlige mén. Jeg har dog truffet en meget svær beslutning om, at tiden nu er inde til, at jeg skal stoppe som frivillig fodboldleder i Snekkersten, fortæller han.

I sit indlæg fortæller han, at han har haft 22 fantastiske år som klubmand og takker for en dejlig tid.

I den korte tid, som Mogens Schuldts opslag har ligget på Facebook, har han allerede fået mange venlige og kærlige hilsener fra mange fra Snekkersten IF.

Mogens Schuldt startede som frivillig i 1964. Han har tidligere været aktiv for Hornbæk IF, HFC, Helsingør IF, Postens Idrætsforening, Helsingør Firmasport, Elite 3000 og i Snekkersten IF siden 1997.

Mogens Schuldt slår i sit indlæg fast, at han på et tidspunkt igen vil dukke op omkring banerne, så han fortsætter med at komme i sin klub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Corona: Intet nyt er godt nyt

Annonce