Annonce
117oplevelser

#94: Helsingør Vandrerhjem

#94. Foto: Lars Johannessen
Kirsten Moth tipper om Helsingør Vandrerhjem til #117oplevelseriHelsingør.
Annonce

Kirsten Moth, journalist på Helsingør Dagblad, tipper:

HVILKEN OPLEVELSE VIL DU ANBEFALE?

Helsingør Vandrerhjem – Danhostel

HVORFOR SKAL MAN OPLEVE DET?

Jeg vil gerne anbefale Helsingør Vandrerhjem på Ndr. Strandvej i Helsingør. Det har den mest fantastiske beliggenhed med haven, der løber direkte ned i stranden ud til Øresund.

Om aftenen har du kig til de blinkende lys i Helsingborg og langs hele den svenske kystlinje. Ofte ville der ligge et dyrt hotel et sted som her. I stedet ligger der et stort, gammelt herskabshus, med den hyggeligste, hjertevarme atmosfære og en leder, ”Lord Nicolai”, som er sjov, imødekommende og god til at se alle sine gæster.

Man mærker husets varme stemning, også blandt personalet. Helsingør Vandrerhjem prioriterer økologi og bæredygtighed. Hvad enten du er til fods, på cykel, med bil eller offentlig transport, så er det et vidunderligt sted, hvor du har lyst til at blive meget længe.

#94. Foto: Lars Johannessen
#94. Foto: Lars Johannessen

Del også dit oplevelsestip

Vi er på jagt efter #117oplevelseriHelsingør – og vi vil meget gerne have dit bedste tip til en oplevelse i kommunen også!

Send os en tekst og et foto på 117@hdnet.dk (og tjek lige kortet her først, så du ikke kommer til at tippe om noget, andre allerede har anbefalet)

Se alle tips på helsingordagblad.dk/117oplevelser

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce