Annonce
117oplevelser

#98: Stier i Espergærde

#98. Foto: Privat
Keld Olsen tipper om stier i Espergærde til #117oplevelseriHelsingør.
Annonce

Keld Olsen fra Espergærde tipper:

HVILKEN OPLEVELSE VIL DU ANBEFALE?

Stier i Espergærde

HVORFOR SKAL MAN OPLEVE DET?

Espergærde er "stiernes by". Vi har flere gennemgående stier bag haverne - Nirvanastien er nok den mest kendte - men også i Tipperup-kvarteret (fx Sandvejen), i det gamle Espergærde øst for Kystbanen og i det nyere kvarter i det vestlige Espergærde (fx Gymnasiestien) er der gennemgående stier.

Hertil kommer, at man i bunden af de fleste veje møder en gangsti, som forbinder vejen eller bebyggelsen til den næste vej. Kun få steder lukker byggerierne sig om sig selv og skaber ghetto-fornemmelser.

Så når man går en lille tur i sit nær-område, er der altid en ny rute og nye oplevelser. Særlig i denne corona-tid har det været en stor glæde at lære sit lokalområde bedre at kende og nyde foråret og forsommeren, hvor haverne forvandles til den store og smukke frodighed.

Del også dit oplevelsestip

Vi er på jagt efter #117oplevelseriHelsingør – og vi vil meget gerne have dit bedste tip til en oplevelse i kommunen også!

Send os en tekst og et foto på 117@hdnet.dk (og tjek lige kortet her først, så du ikke kommer til at tippe om noget, andre allerede har anbefalet)

Se alle tips på helsingordagblad.dk/117oplevelser

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce