Annonce
Helsingør

Afgiv din stemme: Hvor skal dagbladet samle skrald?

Afgiv din stemme her inden mandag den 10. maj, og vær med til at beslutte hvor vi skal samle skrald torsdag den 20. maj mellem 16.00 og 18.00.

ARRANGEMENT: Helsingør Dagblad vil gerne bidrage til, at vores kommune bliver endnu kønnere at være i. Derfor begynder vi i det små med en skraldeindsamling torsdag den 20. maj.

Vi har samlet de bud, I kom med på Facebook og samlet dem i en afstemning. Det sted, der får flest stemmer, er der vi er at finde med skraldeposer den 20. maj. Der er én stemme per mand og afstemningen løber ind til mandag den 10. maj kl. 08.00, hvor vi vil afsløre "vinderen".

Husk, vi vil rigtig gerne have en hjælpende hånd og selskab. Så sæt et kryds og kom og giv en hånd med mellem 16.00 og 18.00. Vi sørger for sække og god stemning.

Annonce

Når du har afgivet din stemme, kan du passende melde dig til begivenheden på Facebook. Her vil vi opdatere med praktiske informationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce