Annonce
Navne

Aktiv hornbækker fejrer skarpt hjørne som altid på Hornbæk sø - og mon ikke nogen kommer forbi

Jens-Aage Sørensen fylder 1. maj 70 år. Dagen bliver fejret med jagt på gedder på Hornbæk sø - præcis ligesom de sidste 60 år. Foto: Privat

I dag den 1. maj fylder hornbækkeren Jens-Aage Sørensen 70 år. Efter endt læretid hos tømrermester Mogens Fritzen blev det i nogle år til forskellige opgaver for diverse typehus-firmaer, inden turen gik til Fribyg i Helsingør, hvor Jens-Aage Sørensen i mere end 30 år har stået i spidsen for de talrige tilsyn og renoveringer af Ole Petersens mange ejendomme i centrum af Helsingør.

I Hornbæk er Jens-Aage Sørensen først og fremmest kendt for sit store engagement i Hornbæk IF, hvor han nu i snart 40 år har styret fodboldafdelingens oldboys- og veteran-mandskab. Og selv om han har droslet lidt ned med selve spillet, så bliver det da til et indhop i ny og næ.

Først for et par år siden tog han hul på pensionisttilværelsen efter nogle år som lærer på produktionsskolen i Helsingør. Foruden fritiden med de gamle fodbolddrenge, så står fiskeri højt på prioriteringslisten. Det foregår som regel i og omkring fritidshuset i Sverige, hvor ikke så få laks har måttet overgive sig efter en hård fight. Ellers går tiden med at passe den store have på Sauntevej ligesom tennisafdelingen nyder godt af hans påpasselige trimning af anlægget.

Annonce

Selve dagen fejres på Hornbæk sø, akkurat som den har gjort i snart 60 år, hvor jagten på gedder indledes. Og mon ikke mange kommer forbi for at lykønske fødselaren, der i dagens anledning nok byder på en forfriskning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Sjælden jubilæum i Rotary Klub

Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Helsingør For abonnenter

Maiken er blevet glad for hjemmekontoret: - Jeg er blevet en bedre mor og kone af at kunne arbejde hjemme

Annonce