Annonce
Helsingør

Akutmodtagelsen i Hillerød under pres: Patienter sendes videre til Frederikssund

- Alle akut syge kommer til med det samme, forsikrer akutmodtagelsen i Hillerød. Andre knapt så akutte kan komme til at vente meget længere eller blive sendt til andre hospitaler eller sundhedshuse. (Foto: Lars Johannessen)
Annonce

HELSINGØR: Akutmodtagelsen på Nordsjællands Hospital i Hillerød oplever op til påsken et så stort pres, så flere patienter må sendes videre til blandt andet Frederikssund.

Det gælder patienter fra både Helsingør-området og det øvrige Nordsjælland, der i flere tilfælde må forvente en noget længere køretur end forventet, hvis man vil behandles af en læge uden for almindelig konsultationstid.

Da Helsingør Dagblad tjekkede ventetiden i akutmodtagelsen på hospitalet i Hillerød i går, var den på mellem to og tre timer for patienter, som ikke ventede med et alvorligt akut problem. Patienter, som Helsingør Dagblad har talt med, har dog oplevet væsentligt længere ventetid.

Årsagerne til det store patient-pres er, ifølge oplysninger, som Helsingør Dagblad har fået fra akutmodtagelsen, de influenza- og forkølelsessygdomme, som længe har haft tag i befolkningen og som fortsat gør mange syge og ramt af forskellige symptomer i forbindelse med influenzaen.

Læs også: Hassan vil dø med familien omkring sig

Men også de praktiserende lægers feriemønster angives fra hospitalets side som en stor årsag til, at presset er øget på akutmodtagelsen i Nordsjælland.

Et stort antal lægepraksisser holder i Nordsjælland lukket i ugen op til påsken og det øger angiveligt antallet af henvendelser til 1813.

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Holm Donatzky tager toppen

Annonce