Annonce
Alarm 112

Alarmen gik på Helsingør Stadion: Brandbilerne kom susende

To brandbiler og en indsatsleder måtte en tur på Helsingør Stadion, da brandalarmen gik. Foto: Andreas Mayerhofer
Da en håndværker på Helsingør Stadion kom for tæt på brandalarmen med sin boremaskine gik alarmen, og kort efter kom beredskabet susende til sportsarenaen. Heldigvis var der hverken røg eller ild.

HELSINGØR: Midt under FC Helsingørs formiddagstræning gik alarmen på stadion, og en venlig men bestemt bad de tilstedeværende forlade bygningen.

Ret hurtigt stod det klart, at der ikke var fare på færde, og træningen kunne fortsætte i den inciterende larm.

Kort efter kom to store brandbiler med fuld udrykning sammen med en indsatsleder til anlægget, og de kunne hurtigt konstatere, at der var tale om en falsk alarm.

Annonce

- Der er en håndværker, som har boret for tæt på brandalarmen, og derfor blev den aktiveret. Der er ikke noget ild, og der er ikke nogen, som har været i fare, sagde Kristian Schiang-Franck, som er indsatsleder i Helsingør kommunes Beredskab.

Selvom der hverken var røg eller ild, måtte han tage sit hold med til Gl. Hellebækvej med udrykning.

- Når brandalarmen går, så kommer brandvæsenet. Det er sådan det er. Vi er forpligtet til at komme og sikre os, at der ikke er ild. Det er vores ansvar, og derfor kommer vi altid og sikrer, at alt er som det skal være, sagde indsatslederen, efter der igen var bragt ro over Helsingør Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Det ny Hestemøllestræde: Så kan regnen bare komme

Helsingør For abonnenter

Folk står i kø for at købe luksus-lejligheder med Kronborg-udsigt: Klar til byggeri på omstridt grund

Annonce