Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Nu er der 51 nye, gamle spil til din Switch

51 Worldwide Classics har en stor del af de mest kendte og udbredte bræt- og kortspil, som fx texas hold'em, ludo og yatzy. Pr-foto
Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics er en samling af 51 mere eller mindre kendte spil fra hele verdenen, du nu kan spille på din Nintendo Switch

Nintendo Switch egner sig utroligt godt til at tage med på farten, at spille to eller flere venner sammen og ikke mindst at kombinere de to muligheder. Det er derfor ikke nogen dum ide, at man med Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics (hvad er det lige med Nintendo og alt for lange spil-titler?) får hele 51 spil, som er gode på farten og gode at spille flere.

Spørgsmålet er så, om det er kvantitet over kvalitet?

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Yatzy, poker og meget mere

Jeg vil mene, at det er både og. Kvantitet og kvalitet. De fleste af spillene kan du også finde i en fin, gratis version til din smartphone, men det ændrer ikke på, at de i 51 Worldwide Classics fungerer rigtig godt. Der gængse og meget udbredte spil som yatzy, poker, dam, ludo osv., men der er også en stribe spil, jeg aldrig havde prøvet før som shogi og hanafuda. Dertil kommer en stribe spil, som er lidt mere avancerede end klassiske terninge-, bræt- og kort-spil. Der er fx bowling, golf, slotcars, dart og et tank-spil. Faktisk to tank-spil.

Alle spillene fungerer overraskende godt, selvom curling godt nok er svært, og det fungerer særligt godt, hvis man er på farten med en god ven og skal slå tiden ihjel. Der er introduktion til alle spillene, hints til at blive bedre, achievements og en taknemmelig cpu-modstander, hvor man kan indstille sværhedsgraden fra virkelig let til virkelig svær.

51 Worldwide Classics er ikke noget AAA-spil, men det er heller ikke prissat sådan. Til prisen kan det anbefales, for der er timevis af underholdning i de mange spil, og de fungerer rigtig godt hver især, så der bør være noget for en hver smag.

Titel: Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics

Platform: Nintendo Switch

Udgivelsesdato: 5. juni 2020

De fleste af spillene kan spilles i håndholdt mode med almindelig controller, men det er også muligt at bruge den trykfølsomme skærm ved mange spil - og ved nogle, fx bowling, er det nødvendigt. Der er også spil, hvor man med fordel kan bruge sin bevægelsesfølsomme joycon, fx når man spiller dart. Pr-foto
Der er også mindre traditionelle men mere avancerede spil blandt de 51 titler. Man kan fx bekrige hinanden i tanks - eller spille sammen. Pr-foto
Annonce

Mest læste

Helsingør For abonnenter

Flygtningen Ghalia bliver ikke hjemsendt til Syrien - Jeg er lykkelig lige nu

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Nu kan de mindes deres gamle 777'er-kammerat: 75 motorcykler fra ind- og udland kører mindetur for legenden Møller

Kultur For abonnenter

Rolf var offer for seksuelt overgreb som barn: Ny bog har vækket de grusomme minder til live

Sport

FC Helsingør skal på besøg i vestjysk galehus uden tre skadede profiler

Sport For abonnenter

Helsingør-profil inden dom: Kan være alt fra uger til mange måneder

Helsingør For abonnenter

Selvmordstruede Marcus fik flere afslag på botilbud: Nu kritiserer Ankestyrelsen kommunen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Helsingør

Lars kørte sin scooter ud på Kongevejen: - Det var meget ubehageligt, men jeg kunne ikke komme forbi hækken

Navne

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Sport

FCH skriver kontrakt med hjemmeavlet målmand

Navne For abonnenter

Mindeord: Ester fulgte med på Nørrevej til det sidste

Navne

Passage Festival blev job-inspiration: Stine og Sofie har fundet teaterforbindelsen

Annonce