Annonce
Sport

August Holmgren er Sjællands bedste

Annonce

TENNIS: August Holmgren vandt Sjællandsmesterskaberne i herrernes mesterrække søndag i Dragør. I finalen slog han Gustav Theilgaard, Birkerød, 6-3, 6-3.

Theilgaard havde slået både den 2. seedede Jonathan Schwartz og den 3. seedede Oskar “Ozzy” Brostrøm, der ligesom August spiller for Gentofte Tennisklub. August bor for tiden hos sine forældre i Snekkersten, mens han er hjemme midlertidigt fra sit ophold på University of San Diego. “Ozzy” bor i Helsingør.

Finalen i Dragør var generet af søndagens voldsomme regnskyl. Efter første sæt og 1-0 til August måtte der holdes en regnvejrspause på mere end en time.


Hele corona-situationen har givet mig mulighed for at være længere tid i Danmark og for at træne mere og spille flere kampe, end jeg ville have haft mulighed for i USA, der er alvorlig ramt af Corona-pandemien

August Holmgren


Der var aldrig tvivl om Augusts sejr. Han vandt alle sine kampe uden at afgive et sæt, og nordsjællænderen er rangeret som nummer fire på den danske rangliste.

I denne uge deltager August Holmgren i en Grandprix turnering i KB på på Peter Bangsvej på Frederiksberg. Han er seeded et i turneringen, hvor der er 10.000 kroner til vinderen.

Forrige weekend vandt August Leschly Cup i Århus - og 20.000 kroner.

August regner med at spille de afgørende holdkampe for Gentofte Tennis Klub, der fører elitedivisionen. I august måned kulminerende det med slutspillet om hold-DM weekenden 5.-6.september. I september håber August at kunne deltage i en række internationale såkaldte future-turneringer, så han kan samle yderligere point til verdensranglisten, hvor han i øjeblikket ligger nummer cirka 1070, inden han rejser tilbage til University of San Diego til oktober.

- Hele corona-situationen har givet mig mulighed for at være længere tid i Danmark og for at træne mere og spille flere kampe, end jeg ville have haft mulighed for i USA, der er alvorlig ramt af Corona-pandemien, fortæller August Holmgren.

red.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce