Annonce
Helsingør

August vandt endnu en turnering: 'De sidste fire uger har været hårde mentalt'

August Holmgren vandt lørdag KBs sommercup og 10.000 kroner. Foto Allan Holmgren
Tennistalentet fra Snekkersten, August Holmgren, har været i forrygende form hele sommeren og kan kalde sig sjællandsmester, vinder af Leschly Cup og siden lørdag også vinder af KBs Sommercup.
Annonce

TENNIS: Det er lidt af en sommersæson, 22-årige August Holmgren fra Snekkersten har gang i.

Lørdag vandt han finalen i grandprixturneringen i KBs Sommercup over den andenseedede Johannes Ingildsen fra KB med cifrene 6-2, 7-5 efter en hård turnering.

August var førsteseeded i turneringen, og med sejren kan han sætte yderligere 12.000 kroner ind på kontoen til de 20.000 kroner, han vandt i præmiepenge i Leschly Cup i Århus for et par uger siden. I mellemtiden har han også vundet Sjællandsmesterskaberne i herrernes mesterrække.

Og det har da også været en hård periode, fortæller den unge tennisstjerne.

-De sidste fire uger har været hårde mentalt. Først de mange kampe i DM, hvor jeg desværre tabte finalen i tre sæt til min klubkammerat fra Gentofte, Christian Sigsgaard, og efterfølgende de mange andre turneringer over kort tid. Det kan være svært at bevare fokus og koncentrationen i så mange kampe, fortæller August Holmgren.

Annonce

Ferie

I denne uge kan han holde ferie fra det hårde og opslidende konkurrenceræs og slappe af som hjælpetræner på en tenniscamp for juniorer i Hørsholm arrangeret af sin gamle mentor amerikaneren med bopæl uden for Malmø, Dave Bandelin.

August Holmgren var førsteseedet i turneringen, som han vandt. Foto: Allan Holmgren.

August har deltaget i Dave Bandelins camps og rejser til tennisturneringer i hele verden, fra han var ti til han var seksten år. Nu “betaler” han lidt tilbage til Dave Bandelin og de nye unge talenter ved at hjælpe med træningen til på onsdag.

Annonce

Elitedivisionen og så hjem til USA

I de kommende weekender skal August spille holdkampe for sin klub i Gentofte i Elitedivisonen, hvor der er en masse gode kampe i vente. Slutspillet om det danske mesterskab for hold foregår mellem den 5. og den 6.september, og Gentofte er lige nu førerholdet.

Derudover håber August Holmgren, at han kan spille tre 25.000 dollars Future-turneringer i Sverige, hvis Corona-krisen tillader det, i resten af september. Hvis dette ikke er muligt, vil han spille tre turneringer i Tyrkiet, inden han rejser tilbage til hverdagen på University of San Diego, hvor han er med at studere i maj 2022.

Derefter vil han forsøge sig som fuldtidsprofessionel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce