Annonce
Helsingør

Bøjer billetpriserne: Genopliver urgammel revytradition for at få endnu flere ind til Revyen i Helsingør

Revyskuespillerne i Helsingør danser af glæde over, at billetudbuddet til næste års revy bliver mere fleksibelt. Foto: Louise Palle Krog-Meyer 
Revyen i Helsingør har lyttet til det publikum, der ikke dukkede op i år. Det betyder mere fleksible billetpriser næste år - og genindførelse af nitterdrengepladser.

REVY: Revyen i Helsingør går over scenen i Industriforeningens gamle sal for tredje gang næste sommer. Med de samme skuespillere - Le Münster-Swendsen, Dan Schlosser, Sune Svanekier og Simon Nøiers - med den samme kapelmester og pianist - Catrine Ullerup Frølund - og den samme instruktør - Mads M. Nielsen - som de to første gange.

Men under næste års sæson fra den 1.juni 2022 og den 2. juli bliver der mulighed for at se revyen uden samtidig at nyde en to-rettes menu fra Restaurant Strejf, hvis nogen da ellers skulle have specielt meget lyst til det.

Billigere for de fastende

Til gengæld bliver prisen på en revy uden mad en del lavere, oplyser revyen til Helsingør Dagblad.

- Vi har lyttet til vores publikum, og måske særligt til dem, der ikke var vores publikum i år, lyder det fra en af de fire revyskuespillere Simon Nøiers.

Men derudover vil der være cirka 20 "nitterdrengepladser", hvor man for 295 kroner kan se revyen fra bagerst i salen

Simon Nøiers, revyskuespiller

- Når Revyen i Helsingør løber af stablen i 2022, bliver onsdagsforestillingerne helt uden spisning og billetten kommer til at koste 345 kroner. Torsdag til lørdag er der revy med en to-retters menu fra Restaurant Strejf, til 565 kroner.

Men derudover vil der være pladser, hvor man for 295 kroner kan se revyen fra bagerst i salen uden spisning, fortsætter han.

Annonce

Ungdomsrabatter

Der er som sådan ikke tale om spil for galleriet, men om spil for nitterdrengepladserne bagerst i salen. Her bliver der 20 pladser, hvor man se revyen for 295 kroner.

Nitterdrengepladserne kan rulles tilbage til 1950’erne, hvor Helsingør Revyen havde sin storhedstid på teatret i Søstræde. Dengang var der tradition for, at nitterdrengene, der arbejdede på skibsværftet med at nitte skibe, kom og så revyen fra balkonen. Her sad de og fløjtede med og skabte god stemning, og blev således en stor del af revyen år efter år.

Endelig indfører Revyen i Helsingør også ungdomspriser fra næste sæson. Er du under 25 år, kan du se revyen alle dage for kun 145 kroner - dog kun uden spisning.

Billetterne bliver sat til salg på Black Friday den 26. november, og frem til og med den 28. november kan man købe billetter med spisning til reduceret pris.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Fra sin altan kan Tommy se parkeringspladsen ved Sundhedscenteret: - Det er det rene kaos

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce

Seneste podcasts

Annonce
Annonce
Helsingør

Forældre bekymrede over mulig lukning af skoler og SFO før tid: - Det bliver en svær situation for mange familier, og eleverne er allerede bagud fagligt

Debat For abonnenter

Helsingør Dagblad mener: Sygeplejerskerne er ikke de eneste, der har knoklet under coronapandemien

Helsingør

Industriforeningens formand sukker: - Det her er et skridt i den forkerte retning

Helsingør

Her rammer besparelserne: Daginstitutionerne lukker tidligere – men måske opdager du det ikke

Regeringen holder pressemøde om restriktioner onsdag aften

Hornbæk For abonnenter

Se den vilde video: - Jeg har aldrig set brandmænd så store i Øresund

Helsingør

Se billederne: Nissepiger spreder glæde i gågaderne

Helsingør

Gerda har mistet begge sine børn og Annelise har sagt farvel til flere venner: Denne dag er noget helt specielt for dem begge

Coronasmitte kan igen sende børn hjem til onlineskole

Erhverv

Efter Barslund-konkurs: Medarbejder på 57 skrev ansøgning på Facebook

Debat For abonnenter

Helsingør Dagblad mener: Vi er usle, dumme, tarvelige og ubegavede ...

Helsingør

Kystbanen hårdt ramt: - Vi har 60 sygemeldte lokoførere

Annonce