Annonce
Helsingør

Børnehuse ramt af corona: Plejehjem går fri

Børnehuset i Troldehøj i Helsingør har haft flere coronatilfælde,.men ved hegnet er det nu en anden plage man advarer imod..Foto: Lars Johannessen.
Der er de unge smittebærere, der lige nu fylder mest i Helsingør Kommune.
Annonce

CORONA: Børnehusene Sommerlyst og Troldehøj er de seneste eksempler på små lokale smitteudbrud i Helsingør Kommune. I begge tilfælde er de smittede, samt nære kontakter sendt hjem, men institutionerne har ikke valgt at lukke.

Det har man til gengæld gjort ved Skolen på Rønnebær Allé, der er midlertidigt lukket efter et smitteudbrud, der blev opdaget i sidste uge.

Kommunaldirektør Stine Johansen har netop orienteret byrådet om den seneste udvikling. Hun glæder sig over, at kommunens ældste ser ud til at være gået fri af den aktuelle bølge.

- Vi har et særligt fokus på børn og unge, hvor smitten i særlig grad er steget, hvilket også er kommet til udtryk ved nedlukning af Skolen ved Rønnebær Alle,  samt mindre udbrud på andre skoler og dagtilbud. Senest børnehusene Sommerlyst og Troldehøj. Der ses fortsat ikke smitte på plejehjemmene, mens der er enkelte borgere og medarbejdere i hjemmeplejen, som er testet positive, fortæller hun til byrådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce