Annonce
Sport

Bayern skal nedbryde Europas bedste defensiv i CL-åbner

Pool/Reuters
Ifølge Bayerns succestræner Hansi Flick har Diego Simeone i Atlético Madrid skabt Europas bedste defensiv.

Onsdag indleder Bayern München sit titelforsvar i Champions League, men ifølge træner Hansi Flick kunne sydtyskerne næppe have fået en vanskeligere start på gruppespillet.

Diego Simeones Atlético Madrid-hold lægger vejen forbi Allianz Arena i München, hvor Bayerns skræmmende offensiv står klar.

Det kræver et klasseforsvar at tæmme Robert Lewandowski, Thomas Müller og co., men det er præcis, hvad Atlético har, mener Bayern-træner Hansi Flick.

- Diego Simeone har været i Atlético i ni år, hvis jeg ikke tager fejl. Han har udviklet holdet positivt, og de har den bedste defensiv i Europa, lyder det fra Flick ifølge Marca.

De to hold mødtes i både 2015/2016-sæsonen samt den efterfølgende, og de fire kampe har da heller ikke ligefrem målfest som tema.

Tre kampe er endt 1-0 og en enkelt 2-1 - alle gange med sejr til hjemmeholdet. Det vil sige to sejre til hvert hold.

Selv om en del spillere på især Bayerns nuværende hold også var med i de fire kampe den gang, så er det ikke opgør, Hansi Flick har skævet meget til.

- Jeg tænker ikke på fortiden, jeg tænker på onsdagens modstander. Vi har studeret dem, og vi kender deres styrker og svagheder, siger han.

Bayern München har scoret 14 mål i holdets seneste fire kampe på tværs af alle turneringer, så selvtilliden og målformen bør være intakt.

De to andre hold i Champions Leagues gruppe A, hvor Bayern og Atlético befinder sig, er Lokomotiv Moskva og Salzburg.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

En kikset familiefest eller en supersmitter i en fodboldkamp: Så tæt er dit sogn på at lukke

Annonce