Annonce
Danmark

Vild flugt med 10 politibiler efter sig: Berlingo måtte stoppes med sømmåtter

Fyns Politi sendte søndag eftermiddag en stor gruppe patruljevogne efter en Berlingo - det er ikke den Berlingo, der ses på billedet her. Arkivfotos: Michael Bager/Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydfyn: Omkring 10 politibiler fra Fyns Politi har søndag aften deltaget i en biljagt, der startede ved Odense og endte tæt på Langelandsbroen.

Fyns Politi fik klokken 18.16 en anmeldelse om, at en mand i en Citroën Berlingo kørte hasarderet på den fynske motorvej. Og da politiet fik registreringsnummeret på bilen, kunne man samtidigt se, at bilen var meldt stjålet.

Politiet sendt flere patruljer af sted, men da de fandt frem til manden på motorvejen ved Odense, nægtede han at standse.


Vi vurderer hele tiden, hvordan vi kan få ham til at standse på den bedste måde. Og det ender med at være kort før Langelandsbroen.

Torben Jakobsen, vagtchef hos Fyns Politi


Efterfølgende kørte han videre på Svendborgmotorvejen, og da han fortsat ikke ville standse, blev der sendt flere og flere patruljevogne af sted.

- Vi vurderer hele tiden, hvordan vi kan få ham til at standse på den bedste måde. Og det ender med at være kort før Langelandsbroen, siger Torben Jakobsen, der peger på, at politiet placerede sømmåtter på vejen, så Berlingoen punkterede og manden omkring klokken 19.05 omsider måtte standse bilen.

Den langvarige biljagt vakte naturligt nok opsigt i lokalområdet, hvor der også er blevet delt flere videoer af biljagten på sociale medier.

Fyns Politi skal nu have afhørt manden, der er i slutningen af 30'erne, og forsøge at finde ud af, om der er andre grunde til, at han ikke ville stoppe bilen, end at den var stjålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce