Annonce
Helsingør

Biblioteker tilbyder ny Antboy-historie på SMS julekalender

Få en SMS hver dag frem til juleaften og følg med i historien om Antboy.
Annonce

Helsingør: Bibliotekerne i Danmark står i samarbejde med forlaget SMS Press og børnebogsforfatter Kenneth Bøgh Andersen bag en ny SMS Julekaldener, hvor børn og unge hver dag i 24 dage vil modtage små brudstykker af historien om Antboy, hvor der også er mulighed for at være med til at præge historien. Det er Kenneth Bøgh Andersen, der har skabt Antboy-bøgerne og altså nu også SMS-julekalenderen.

En del børn fra Helsingør vil allerede nikke genkendende til navnet, da de som en del af samarbejdet mellem skolerne og biblioteket har mødt Kenneth Bøgh Andersen på Biblioteket Kulturværftet her i efteråret.

Kenneth Bøgh Andersen er en af tidens mest populære forfattere for store børn og unge med bøger som serien om Den Store Djævlekrig og Antboy bag sig.

Annonce

Hjælp Antboy

Forfatteren har også vundet flere priser blandt andre Skolebibliotekarernes Børnebogspris, Blixen-Prisen og Orla Prisen tre gange.

Efter en katastrofal start på julemåneden opdager superhelten Antboy, at en indbrudstyv huserer i byen.

Tyven kalder sig JuleFanden og efterlader sig ingen tegn på indbrud. Det er, som om han kommer ind gennem skorstenen.

De børn, der abonnerer på historien, kan hjælpe Antboy ved at ringe og dermed være med til at redde julen. Alle der ringer til Pelle aka Antboy i løbet af december, deltager i lodtrækningen om en signeret Antboy-bog samt en original tegning fra Antboy-bøgerne, tegnet af Erik Petri.

red.

Sådan tilmelder du dig !

Tilmeld dig ved at sende en SMS med teksten Antboy til 1277. Herefter vil du hver dag i 24 dage modtage små brudstykker af historien og kan være med til at præge historien.

Julekalenderen er gratis, men koster almindelig sms-takst. Julekalenderen er blevet til i samarbejde med bibliotekerne i Danmark og Forlaget SMSpress.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Sociale medier

Debat

Debat: Museumsorganisation

Annonce