Annonce
Helsingør

Biler stoppet: Bilister var fulde og skæve

Flere bilister havde stoffer eller for meget alkohol i blodet, da de natten til lørdag blev stoppet af politiet i Helsingør-området. Genrefoto: Morten Nielsen
Politiet stoppede bilister med både stoffer og for meget alkohol i blodet

112: En patrulje fra Nordsjællands Politi fattede mistanke til en bil, der natten til lørdag holdt parkeret på grusparkeringspladsen på Ndr. Strandvej i Hellebæk.

Betjentene stoppede for at tale med de to mænd, der sad inde i bilen, og observerede, at føreren af bilen forsøgte at skjule noget under sit forsæde. De to mænd i bilen blev visiteret og politiet fandt en klump hash.

Føreren af bilen, en 20-årig mand fra Frederiksværk, er nu sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Passageren i bilen var en 20-årig mand fra Helsingør.

Annonce

Klokken 02.07 blev en bil standset rutinemæssigt på Kofoed Anchersvej i Espergærde. Føreren, en 18-årig mand fra Espergærde, blev bedt om at blæse i alkometeret, der viste, at han havde for meget alkohol i blodet til at køre bil.

På Teglgårdsvej i Humlebæk standsede politiet også en bil, som vakte mistanke. Føreren af bilen, en 32-årig mand fra København, viste sig at være påvirket af stoffer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

En kikset familiefest eller en supersmitter i en fodboldkamp: Så tæt er dit sogn på at lukke

Annonce