Annonce
Helsingør

"Blærerøven" er med i sin egen båd Sjælland Rundt

Forfatter, modemand, blærerøv med mere, Mads Christensen, deltager i år i kapsejladsen Sjælland Rundt, hvor første start går torsdag fra Nordhavnen i Helsingør klokken 10.
Annonce

SJÆLLAND RUNDT: Mads Christensen, måske bedre kendt som "Blærerøven" er klar, når starterne går til kapsejladsen Sjælland Rundt, arrangeret af Helsingør Sejlklub siden 1947, med første start torsdag klokken 10 ud for Nordhavnen i Helsingør.

Mads Christensen købte for to år siden båden Ben Cotta, en tysk Knierim 48. Båden havde på det tidspunkt været udsat for en brand og de sidste to år har Mads Christensen været med til at få gjort båden sejlklar igen efter brandskaderne.

Med i det 10 mand store team, der sejler Benna Cotta Sjælland Rundt, er navnebroderen Mads Christensen fra virksomheden One Sails.

164 både er tilmeldt dette års Sjælland Rundt. Det er en 30 procent stigning i forhold til sidste års deltagerantal.

- Det går igen fremad med deltagerantallet og det er vi meget glade og stolte over. Vi vil gerne favne alle, fra de seks gutter, der skal ud og hygge sig og have sømil under kølen til single-handerne og de store kapsejladsbåde. Det har skabt fornyet interesse for kapsejladsen, siger Martin Anfeldt, Helsingør Sejlklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce