Annonce
Snekkersten

Blev anholdt i Snekkersten: Dommer varetægtsfængsler drabsmistænkt med tilknytning til bandemiljøet

Den 41-årige blev fredag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Hillerød. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Snekkersten: Den 41-årige mand med tilknytning til rocker- og bandemiljøet, der torsdag eftermiddag blev anholdt i Snekkersten, skal de næste fire uger sidde varetægtsfængslet.

Det har en dommer ved Retten i Hillerød fredag besluttet på et retsmøde, der blev holdt for lukkede døre. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Anholdelsen af manden skete torsdag omkring klokken 14 på Skotterup Strandvej i Snekkersten under et massivt politiopbud. Her ønskede politiet ikke at oplyse, hvad der lå bag den massive tilstedeværelse, men ud på aftenen kom det frem, at der altså var tale om den 41-årige, der er sigtet for et skyderi i Hillerød den 2. januar i år, hvor en 38-årig mand mistede livet, og en 21-årig mand blev såret.

Annonce

Ikke særligt meddelsomme

Efter skyderiet ankom fire mænd til Nordsjællands Hospital i Hillerød i en gennemhullet bil. Blandt de fire var den 38-årige, der mistede livet.

Resten af mændene var ikke videre snakkesalige om, hvad der var sket, fortalte politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi efterfølgende.

- Rocker- og bandemiljøet har aldrig haft ry for at være særligt meddelsomt. De ønsker i udgangspunktet ikke rigtigt at tale med os, sagde han.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fra kilder i miljøet var den dræbte 38-årige tidligere relateret til rockerklubben Bandidos, og senere har han været sat i forbindelse med den kriminelle gadebande NNV.

De oplysninger har politikommissæren ikke villet bekræfte, men efter skyderiet stormede politiet Bandidos' klubhus på Industrivænget i Hillerød.

Den anden skudsårede måtte på operationsbordet, men han var ikke i kritisk tilstand.

Umiddelbart efter episoden strømmede det ind med pårørende og andre personer på hospitalet. Politiet anholdt ti, der alle blev løsladt igen.

Siden har den 41-årige, der fredag har været fremstillet i grundlovsforhør, været den eneste anholdte i sagen. Det har ikke været muligt for Ritzau at få oplyst, om han har valgt at kære kendelsen om varetægtsfængsling eller ej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce