Annonce
Helsingør

Brugt fiskegrej for 100.000 kr. skal hjælpe udsatte børn

Allan Vitting, formand for Sletten Fritidsfiskerlaug sammen med Klaus Mariager Wagner fra Børnenes Lystfiskerakademi blev overvældet af en masse brugt fiskegrej. Foto: Lars Johannessen

Mange afleverede brugt fiskegrej, der kan være med til at give udsatte børn og deres familier en god oplevelse.

Annonce

Helsingør: Brugt fiskegrej for over 100.000 kroner blev i indleveret, da Sletten Fritidsfiskerlaug i samarbejde med Børnenes Lystfisker Akademi i weekenden samlede ind til socialt udsatte familier og børn.

Børnenes Lystfisker Akademi har til formål at tilbyde familier og børn fra alle samfundslag fritidsaktiviteter i form af lystfskeri og friluftsliv, som kan fremme personlig udvikling og styrke den enkeltes kompetencer, ikke mindst udsatte børn og deres familier.

- Det er gået over al forventning. Men det viser også dét, vi ved i forvejen, nemlig at lystfiskere har en masse grej, de ikke bruger. Alle har en drøm om at fiske havørred eller noget andet og køber ind til det, men det er ikke altid, man får realiseret drømmen, siger Allan Vitting, formand for Sletten Fritidsfiskerlaug.

Annonce

Åbner for tilmeldinger

Sidste år kom 375 ud til en dejlig oplevelse eller ferie på grund af det frivillige arbejde i Børnenes Lystfisker Akademi, der i øvrigt sidste år vandt foreningsprisen blandt 378 foreninger.

Blandt de mange brugte effekter er der fiskestænger, fluefiskestænger, blink, hjul, stole og rygsække og meget andet. Nu vil Børnenes Lystfisker Akademi, BLFA, lukke op for tilmeldinger og ansøgninger til deres gratis ferieture og udflugter.

- Som forening synes vi det er dejligt på denne måde at kunne være med til at glæde en masse børn og familier. Hvis vi kan gøre noget godt ved at lave et stykke frivilligt arbejde, som går så let som det her, så er det jo fantastisk, siger Sletten-formanden.

I øvrigt kan man altid aflevere brug fiskegrej til ham ved at kontakte på tlf. 40934720 og dermed være med til at hjælpe vanskeligt stillede børn til en god oplevelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Her vaskes den livsfarlige røg væk: - Vi skal have udryddet cancer hos brandfolk

Annonce