Annonce
Helsingør

Byen har brug for en dosis blomstrende kærlighed

- Kom op på Simon Spies Plads i næste uge og få ganske gratis plantet jeres trillebør til med sommerblomster, lyder det gode tilbud for medlemmer af Helsingør Handel. Her er det Michael Lagoni og Polly Hummeland, der har fundet et par af de gamle trillebøre frem. Foto: Lars Johannessen Foto: Lars Johannessen

I næste uge kan alle forretningsdrivende i Helsingør Handel finde deres trillebør frem og ganske gratis få den plantet til med sommerblomster. 50-60 trillebøre skal pynte i gadebilledet.

Annonce

Helsingør: Vi bringer en efterlysning. En efterlysning med chancen for at opnå en usædvanlig dusør.

For et år siden forærede Helsingør Handel 50-60 trillebøre til byens forretningsdrivende, tilplantet med smukke blomster. Formålet var at skabe mere liv og skønhed i byens gader.

I løbet af vinteren er blomsterpragten af naturlige grunde visnet, og de mange trillebøre står nu rundt omkring i gårde, garager og lagerlokaler og råber på igen at komme til ære og værdighed i sommer-bybilledet.

Annonce

Kærlighed i coronatider

- Lige nu har byen i disse coronatider rigtig meget brug for skønhed og kærlighed. Derfor har jeg ringet til virksomheden Living Invest og Jan Flintrup for at høre, om han vil være blomstersponsor for byen. Det tog ham lige præcis et sekund at svare med et stort ja.

- Så nu er vi gået i gang, fortæller Michael Lagoni, indehaver af kaffebaren Lagoni på Simon Spies Plads.

Nu efterlyser han alle de gamle trillebøre, der efter al sandsynlighed står rundt omkring i byen.

- Kom ned på Simon Spies Plads med jeres trillebør. I dusør får man ganske gratis trillebøren plantet til med de dejlige sommerblomster, og så kan man placere den foran sin butik, restaurant eller café, siger Michael Lagoni.

- Naturligvis lokal. For vi skal hjælpe hinanden lokalt. Det er Michael Hansen fra Blomstertorvet i Helsingør, der til en fordelagtig pris har leveret alle blomsterne, siger Michael Lagoni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Sport

Bagom Bolden: Formentlig ikke set bedre

Annonce