Annonce
Helsingør

Catch Me If You Van

Catch Me If You Van
Annonce

Helsingør: M/S Museet for Søfart afholder arrangementet Catch Me If You Van. Det foregår i Helsingør på adressen Ny Kronborgvej 1 den 19-09-2020 klokken 14:00.

- Fotograf Cathrine Cort Koppel har aldrig lagt skjul på, at Troels Kløvedal og hans togter med Nordkaperen har været stærkt medvirkende til, at hun selv stemplede ud på eventyr bag rattet på sin ombyggede kassevogn. Hør hende fortælle i ord og billeder om at turde satse på den ultimative frihed.

Hvis Troels Kløvedal i stedet for Nordkaperen havde haft en rød Ford Transit varevogn, ombygget til et rullende sommerhus, så havde hans tilværelse nok taget sig ud lignende den Cathrine Cort Koppel lever. For i varevognen der bærer navnet ’Cat van Damme’, har hun i den grad sat handling bag sin frihedstrang.

Forbi blomstrende majsmarker ad de danske landeveje, ad regnvåde engelske skovveje og hele vejen til Marokkos rødlige ørkenstøv – alt sammen indfanget og genfortalt med Catherines umiskendelige flair for at levendegøre stemninger, følelser og skæbner.

Kom og bliv inspireret til dit eget eventyr!, fortæller arrangøren. Arrangementet er for voksne . Hvis det er noget for dig, så kan du gøre sådan for at komme med: - , siger arrangøren. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce