Annonce
Helsingør

Charmeoffensiv: Revyen gik i byen

Skuespillere fra Helsingør Revyen indspillede fredag lille reklamevideo i Helsingør. Fra venstre ses Sune Svanekier, Le Münster-Swendsen, Simon Noiers, pianist Catrine Frølund og Dan Schlosser. Foto: Torben Sørensen/kalabas.dk. Foto: Torben Sørensen

HELSINGØR REVY: De fem medvirkende i Helsingør Revyen drog fredag gennem Helsingør City for at indspille en video, til den nye julesang, de har skrevet. Optagelserne fandt sted flere steder i byen. Sagen kommer for en vis dels vedkommende og måske ikke overraskende til at handle om corona og om en covid jul.

Sangen er skrevet for at skabe opmærksomhed omkring Helsingør Revyen, som gik over scenen første gang på Restaurant Strejf i sommeren 2019 under titlen "En strejf af revy" .

De fire skuespillere, Simon Noiers, Sune Svanekier, Dan Schlosser og Le Münster-Swendsen smat pianisten Catrine Ullerup Frølund, måtte modvilligt kaste håndklædet i ringen i år på grund af ... ja, lige netop.

Annonce

Som om intet var hændt

Det har dog ikke fået revyholdet til at opgive ævred. Den 29. november starter billetsalget til Helsingør Revyen 2021, for skuespillerkvartetten, pianisten såvel som instruktør Mads Nielsen går ud fra, at covid-19 til tid er en saga blot.

De forbereder sig til den kommende revy i Industriforeningens Teatersal på Stengade som om intet var hændt - dog under behørig hensyntagen til de til enhver tid gældende coronarestriktioner.

- Vi har gang i tekstskrivningen og bobler af idéer, siger en af de medvirkende Dan Schlosser, som tidligere har lavet revy i Helsingør. Der skal vi dog helt tilbage til 1970erne.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce