Annonce
Helsingør

Corona: Få hjælp til indkøb, hundeluftning og lektiehjælp

Uddrag af opslag fra facebookgruppen.
Annonce

Det er ikke alle, som har et netværk at trække på til indkøb og lignende, hvis man er syg, har symptomer, sidder i karantæne eller isolerer sig for en sikkerheds skyld i denne tid. Heldigvis er der hjælp at hente fra en lang række lokale.

I fredags oprettede Helsingør Dagblad en gruppe på Facebook, ’Corona – vi hjælper hinanden i Helsingør’, hvor personer i Helsingør Kommune og nærmeste omegn kan tilbyde eller efterlyse hjælp til indkøb, afhentning af medicin, hundeluftning og lignende. For det er ikke alle, som har venner og familie i nærheden, der kan hjælpe, hvis man på grund af corona er nødt til at blive indendøre den kommende tid.

Siden starten fredag er der kommet flere end 600 medlemmer i gruppen, og det vrimler allerede med hjælpsomme personer, som gerne vil hjælpe med indkøb, afhentning af medicin, hundeluftning og andet i den kommende tid.

Men det er ikke sikkert, at de personer, som har eller får brug for hjælp den kommende tid, har en profil på Facebook eller er opmærksomme på gruppen. Derfor bringer vi her et udpluk af de personer, man kan få hjælp af.

I gruppen kan man også stille spørgsmål, som redaktionen vil forsøge at finde svar på, ligesom der udveksles nyt om corona, og hvordan man kan passe på sig selv og hinanden i denne tid.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp af en person i gruppen, kan du kontakte dem direkte på Facebook, og ellers er du meget velkommen til at kontakte debatudvikler på Helsingør Dagblad Jennifer Jensen, så skal hun nok videreformidle kontakt til en af de mange hjælpsomme personer.

Du kan kontakte Jennifer på j.jensen@hdnet.dk eller mobil 42 33 01 66.

Følgende liste er et udpluk fra facebookgruppen ’Corona – vi hjælper hinanden i Helsingør’, hvor man kan finde endnu flere tilbud om hjælp. Find gruppen på www.facebook.com/groups/CoronaHelsingoer

Hjælp til indkøb, afhentning af medicin, gåture med hunde og lignende:

Helsingør:

Gitte Nielsen kan hjælpe med indkøb i Helsingør på sin cykel Dorte Kristina Olsen kan hjælpe med indkøb eller andet i Helsingør eller omegn Ann Robinson kan handle på sin gode cykel i Helsingør/Snekkersten Karina Skovgaard Frederiksen hjælper gerne med indkøb eller andet Birgitte Rasmussen kan hjælpe med at handle Alberthe Mckenzie hjælper gerne med at få handlet ind eller hente medicin på sin cykel, lufte hund og lignende Marianne Grotrian kan hjælpe med at handle i Helsingør og omegn Minna Kondrup Vester hjælper gerne med alt fra hundeluftning og indkøb, til børnepasning eller lignende Bettina Kok hjælper gerne med indkøb, afhentning af medicin mm. Anita Petersen kan hjælpe med indkøb, afhentning af medicin og andet

Espergærde:

Thomas Pedersen vil gerne hjælpe på sin scooter Zuzana Madsen tilbyder hjælp med hundeluftning, indkøb, transport – eller hvad der nu er behov for Wilma Riemer Eis og Katja Juel Huusom vil meget gerne hjælpe - bare giv dem en indkøbsliste eller en hundesnor (og meget gerne en hund) Bettina Kok hjælper gerne med indkøb, afhentning af medicin mm.

Snekkersten:

Maria Bergø hjælper gerne med indkøb i Snekkersten, hvis nogle har behov for det Ann Robinson kan handle på sin gode cykel i Helsingør/Snekkersten Bettina Kok hjælper gerne med indkøb, afhentning af medicin mm.

Ålsgårde:

Zuzana Madsen tilbyder hjælp med hundeluftning, indkøb, transport – eller hvad der nu er behov for

Hele kommunen:

Michelle Stimose vil gerne hjælpe til med luftning af hunde og diverse indkøb eller andre småting, som måske kan være en udfordring i disse dage. Bor i Helsingør, men har bil og vil gerne hjælpe i hele kommunen Zausen Tcna hjælper gerne med indkøb og har bil, så det er muligt i hele kommunen

Hjælp til børnepasning:

Isabella Sophia Rahbek Jensen vil gerne tilbyde hjælp til børnepasning i hverdage

Hjælp til lektiehjælp (online):

Joy Riis Thomsen vil gerne hjælpe med online lektielæsning til de mindre folkeskolebørn i almene fag, samt på højere niveau i fagene dansk og engelsk

Kontakt Jennifer Jensen på j.jensen@hdnet.dk eller 42 33 01 66, hvis du, eller nogen du kender, har brug for hjælp, så sætter hun dig i kontakt med dem, som gerne vil hjælpe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Annonce