Annonce
Erhverv

Coronaen bremsede salg af kurbad: Nu er prisen steget med tre millioner kroner

Ilse Jacobsen har sat sit luksus-kurbad til salg for 35 millioner kroner efter de første salgsplaner har ligget lidt i corona-dvale. Foto: Lars Johannessen.
Med en ny ejendomsmægler satser Ilse Jacobsen på at sælge Kurbadet til en international køber

KURBADET: Det kan blive en amerikaner, en oliemilliardær fra Dubai eller en dansker med styr på pengesagerne, der rykker ind i Ilse Jacobsens Kurbadet i Hornbæk.

Efter ejendommen blev sat til salg for ca. halvandets års tid siden til 32 millioner kroner,  væltede coronakrisen og nedlukningen ind over hele verden og designeren og forretningskvinden Ilse Jacobsen, Hornbæk,  besluttede, at der i det forløbne år ikke har været grund til at have fokus på salget af Kurbadet.

Nu kan der være en gradvis genåbning på vej og Ilse Jacobsen har nu overdraget salget af det eksklusive Kurbadet til den internationale erhvervsmæglerkæde Engel og Völkers, hvor Mikkel Søby, Helsingør, er partner.

Kurbadet i Hornbæk er nu udbudt på det internationale ejendomsmarked til 35 millioner kroner. Foto: Lars Johannessen.

Prisen er nu steget med tre millioner kroner til 35 millioner for luksusspa og restaurant og café med plads til 70 gæster uden- og indendørs. Ejendommen indeholder to opvarmede svømmebassiner, der benyttes til både afslapning og træning.

Annonce

Plads til det hele

Desuden er der sauna og opholdsstue til wellness, et antal nyrenoverede værelser, der bruges til behandlinger som massage, manicure, zoneterapi og så videre.


Ilse Jacobsen har valgt ikke at være proaktiv med salget under hele coronaen, for Kurbadet blev oprindeligt udbudt til salg i 2019. Nu er der grundlag for at gå ud internationalt med den opsigtsvækkende ejendom

Jan Helleskov, kommunikationschef


Der er brugt byggematerialer som marmor og terracotta-fliser, oplyser mæglerne.

De mange hundrede kvadratmeter luksusejendom udbydes nu til et internationalt købestærkt publikum.

- Ilse Jacobsen har valgt ikke at være proaktiv med salget under hele coronaen, for Kurbadet blev oprindeligt udbudt til salg i 2019. Nu er der grundlag for at gå ud internationalt med den opsigtsvækkende ejendom, siger kommunikationschef hos Ilse Jacobsen Hornbæk, Jan Helleskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Helsingør

Politikere om hjemmepleje-ansattes tidsplaner: - Enormt ærgerligt at det bliver et minut-tyranni

Annonce