Annonce
Helsingør

Danmark elsker dem: Kæmpe-band kommer til Helsingør

Superpopulære Suede med forsanger Brett Anderson i front giver koncert i Helsingør. Foto: Dean Chalkley
Suede spiller hele hit-albummet "Coming Up" og mere til ved koncert i Kulturværftet.

HELSINGØR: Et par minutter tog det kun, før der var totalt udsolgt, da billetterne til en kommende koncert i Københavns Falconer Salen med rockbandet Suede blev sat til salg. Nu har de britiske stjerner meddelt, at de også kommer til Helsingør på den samme 2022-turné for blandt andet at spille deres mest populære album i sin helhed.

Hit-albummet hedder ”Coming Up”. Og billetsalget til koncerten på Kulturværftet er også på vej – det begynder nemlig på fredag den 23. april klokken 10.

Musikredaktør Rasmus Schrøder glæder sig. Det bliver et intimt møde med nogle store stjerner, når Suede går på scenen i kulturcentret ved havnen.

Annonce

- Jamen, Suede på vores Store Scene, det bliver bare en oplevelse! Det er jo en meget lille scene for folk i deres liga. Og jeg har utrolig stor respekt for artister, der spiller på mindre steder, hvor de kan komme tæt på publikum, til trods for at de kan sælge mange billetter på større arenaer, siger Schrøder.

De bedste koncerter

Det var i 1990’erne, at Suede slog igennem og blandt andet blev et kæmpestort navn i Danmark, hvor ”Coming Up” dominerede hitlisterne i 1996 både herhjemme og også for eksempel i hjemlandet England, hvor hele fem singler røg i top 10.

Albummet leverede soundtracket til et hav af danske fester med seje rocknumre som ”Trash” og ”Beautiful Ones” og smukke ballader som ”Saturday Night” og ”By The Sea”. Kærligheden var gengældt, og Suede har efter eget udsagn givet deres allerbedste koncerter i Danmark.


Så spiller de hele ”Coming Up”, der bare er smækfyldt med hits


De otte albums

Suede har udgivet følgende albums:

  • Suede (1993)
  • Dog Man Star (1994)
  • Coming Up (1996)
  • Head Music (1999)
  • A New Morning (2002)
  • Bloodsports (2013)
  • Night Thoughts (2016)
  • The Blue Hour (2018)
Annonce

Alle 10 sange

Helsingør-koncerten finder sted mandag den 9. maj, hvor Suede med den karismatiske forsanger Brett Anderson i front altså spiller alle 10 sange fra ”Coming Up” og givetvis også udpluk fra andre dele af bagkataloget. Et nyt album er også på vej.

- Altså, Brett Anderson på vores scene er stort. Og så spiller de hele ”Coming Up”, der bare er smækfyldt med hits. Koncerten bliver også sat til salg i Sverige, så der kommer sikkert også en del gæster derfra, gætter Rasmus Schrøder.

Suede giver også koncert på den danske 2022-turné i Odense, Aarhus og Herning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Det ny Hestemøllestræde: Så kan regnen bare komme

Helsingør For abonnenter

Folk står i kø for at købe luksus-lejligheder med Kronborg-udsigt: Klar til byggeri på omstridt grund

Annonce