Annonce
VM HÅNDBOLD

Danmark vil gå benhårdt efter bronzen - Line Haugsted vil i hvert fald ikke hjem uden en medalje

Line Haugsted spillede endnu en fejende flot landskamp, og nu er hun 10 procent opsat på at vinde søndagens bronzekamp. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Søndag eftermiddag spiller Danmark bronzekamp ved VM-slutrunden, og det er på ingen måde en kamp, som bare skal overstås.

Line Haugsted var en af Danmarks absolut bedste spillere i VM-semifinalen mod Frankrig, og hu var naturligvis også rigtig træt af, at billetten til finalen glippede i en meget hektisk slutfase.

Hun tror dog ikke, at det bliver svært at sætte sig op til en kamp om bronze, selvom det havde været 1000 gange sjovere at spille finale.

- Det er stadig en kamp om en VM-medalje, og den medalje vil vi have med hjem. Det synes jeg, at vi har fortjent, for vi har spillet en flot turnering, sagde Line Haugsted, der udover en stor forsvarskamp også blev dansk topscorer med fem mål på lige så mange forsøg.

Annonce

- Men det er klart, at alle er langt nede lige nu. Vi må hjem og få det talt igennem, og så skal vi videre. Der er jo ikke tid til at ærgre sig ret længe.

Simone Petersen er heller ikke i tvivl om, at hun og holdkammeraterne har, hvad der skal til for at rejse sig efter den gigantiske skuffelse.

- Lige nu er alle kede af det og triste over, at vi ikke formår at lukke kampen. Vi stod til at kunne tage den her finalebillet. Vi matcher jo Frankrig, og jeg føler, at vi burde have vundet. Til sidst får de lov til at lave nogle af de indspil, som vi ellers havde rigtig godt fat i, og det er med til at afgøre det, vurderede Simone Petersen.

- Jesper (landstræner Jensen, red.) har lige sagt til os, at det er helt okay at være ked af det - og det er lig,e hvad jeg er.

For alt i verden

Althea Reinhardt er heller ikke i tvivl om, at alt nok skal blive sat ind i bestræbelserne på at vinde bronzekampen søndag eftermiddag.

- Vi ønskede for alt i verden at stå i den finale, så det fylder selvfølgelig alt lige nu, men vi skal hurtigst muligt have hanket op i os selv. Det er jeg sikker på, at vi er i stand.

Reinhardt blev igen kåret til kampens spiller, og det var noget af en kamp at komme igennem for den dygtige målvogter, der i kampens indledning fik en bold lige i smasken.

- Det gjorde virkelig ondt, men heldigvis har vi en dygtig sundhedsstab på vores hold, som lige fik mig tjekket godt igennem. Alt var fint, men det er aldrig rart at blive ramt i hovedet, men jeg er sikker på, at hun ikke gjorde det med vilje.


Annonce
Helsingør For abonnenter

Ikonisk strandvejsvilla med en festlig historie solgt: - Der har været holdt nogle vilde abegilder

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør For abonnenter

Benzinbiler forbudt: Her kommer de nye parkeringspladser til elbilerne

Helsingør For abonnenter

Rift om boliger gør køberne mindre kræsne: - Pludselig larmer Kystbanen ikke så meget

Helsingør

Varsel om forhøjet vandstand mandag morgen: - Kan føre til lokale kystnære oversvømmelser

Navne

Indian er blevet redet af tre generationer og sætter fortsat tempo på morgenturene i skoven: - Han er en god ven, der puffer til mig på dårlige dage

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Erhverv For abonnenter

Klar tale fra formand for erhvervs- og industriforening: 'Dybt foruroligende' sag bør ende i fyring

Sport For abonnenter

Først slog han hovedet, så brækkede foden: - I 2022 er det vist min tur med noget medvind

Helsingør

Pludselig forsvandt et fast element på Kulturhavnen: Hvad er der blevet af den store 'affaldsfisk'?

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Helsingør

Hvad giver man et fyrskib i gave: En ganske særlig 115 år gammel grøn silkegave

Erhverv For abonnenter

Søren har knoklet i over 45 år, men får nej til tidlig pension: - Det er jo ikke for sjov, at man søger det her

Helsingør

Aleyna, Anton og Martine har testet tusindvis under pandemien: - Der er både sjove og ubehagelige oplevelser

Annonce