Annonce
Helsingør

DBU har aldrig oplevet noget lignende: Helsingoranerne sender landsholdet afsted igen

Landsholdets afgang fra Helsingør den 17.juni inden kampstart var fyldt med rødhvide flag. Fotograf: Charlotte de la Fuente
Allerede på mandag kan DBU og resten af landsholdet se frem til en lignende støtte, når de drager afsted mod Parken og kampen mod Rusland.

HELSINGØR: Var du en af de mange, som stod og hjalp landsholdet godt på vej mod Parken torsdag aften, kommer du sikkert igen. Nåede du det imidlertid ikke, får du chancen igen.

Der er nemlig lagt op til, at helsingoranerne sender landsholdet afsted med jubel, flag og bannere til den skæbnesvangre kamp mod Rusland mandag aften.

EM-holdet, som holder til på Marienlyst Strandhotel, drager mod Parken klokken 18.30 og ruten går i minutterne efter via Allégade, til højre i krydset ved Danserindebrønden, ad Kronborgvej og Trækbanen til Kongevejen.

Annonce

Ligesom sidst vil Partybutikken sponsorere flag til de mange helsingoranerne, som møder op. Der uddeles maksimalt to flag per person så længe lager haves.

Flag

- Jeg er så stolt over at være borgmester i en kommune, hvor fællesskabet er så stærkt og støtten så stor, siger Benedikte Kiær og fortsætter:

- Det var rørende og fantastisk at opleve. Det samme syntes Kasper Hjulmand og landsholdet tilsyneladende, og derfor er det oplagt, at vi gør det igen.

Siden torsdagens støttearrangement har ikke kun Kasper Hjulmand vist sin taknemmelighed. Også fodbolddirektør i DBU Peter Møller har rost de mange helsingoranere.


Jeg har fået en mail fra Peter Møller, som simpelthen skrev, at de var enormt glade for støtten, og at de ikke havde oplevet noget lignende. Det fortæller bare, at det blev set og påskønnet, og det er jo fantastisk.

Benedikte Kiær, konservativ borgmester i Helsingør Kommune


- Jeg har fået en mail fra Peter Møller, som simpelthen skrev, at de var enormt glade for støtten, og at de ikke havde oplevet noget lignende. Det fortæller bare, at det blev set og påskønnet, og det er jo fantastisk, siger Benedikte Kiær.

- Vi er så glade for, at landsholdet bor her, når de har træningslejr eller samling, og det fik vi torsdag vist på smuk vis, tilføjer hun.

Annonce

Stolt landstræner

Lige fra EM-holdets base på Marienlyst Strandhotel og til motorvejen var der flag, jubel og bannere i massevis, da landsholdet kørte afsted til kampen mod Belgien torsdag aften, og det gik ikke ubemærket hen hos Danmarks landstræner.

- Jeg ved ikke, om alle fra Helsingør stod og hjalp os videre, sagde en tydeligt berørt Kasper Hjulmand efter kampen torsdag aften.

Nu kan han imidlertid glæde sig over, at der endnu en gang er lagt op til en massiv støtte, når landsholdet mandag aften klokken 18.30 kører til Parken og skæbneopgøret mod Rusland.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Lykkelig Benedikte Kiær: - Jeg er meget glad og meget stolt

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce

Seneste podcasts

Annonce
Annonce
Helsingør For abonnenter

Til grin i kold corona-kø: Derfor afviste testcenter de ventende

Helsingør For abonnenter

76-årige Svend med sklerose føler sig svigtet af hjemmeplejen: - De bryder i gråd i mit hjem

Sport

Bliver i bunden efter nederlag: - Vi har ikke tid til at ærgre os

Sport For abonnenter

Analyse: Derfor er FC Helsingør julemestre i 1. division

Ulrik Wilbek kritiserer smitteopsporing: Antallet af selvisolerede eksploderer og risikerer at lukke samfundet

Helsingør For abonnenter

Beboere i omstridt nabolag ånder lettet op efter fjernet ghettostempel: 'Vores rygte har taget skade'

Helsingør

Alle gode gange tre for Kiær: Konservativ borgmester fik kæden om halsen igen

Sport

Se her, Helsingør: Det betaler Fredericia for et lynbygget Superliga-stadion

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Helsingør

Maria Montell skældte ud på vaccinemodstandere: Så fik hun over 2000 kommentarer

Helsingør For abonnenter

Hus på Strandvejen solgt for syv millioner kroner: Her er ugens bolighandler i Helsingør

Helsingør

Markant Helsingør-sogn hårdt ramt af corona-smitte: Næsten én procent af sognets borgere testet positiv i sidste uge

Annonce