Annonce
Helsingør

De vandt i HD’s konkurrence:Det betyder Øresund for os

M/S Museet for Søfart har doneret seks dejlige præmier i Helsingør Dagblads konkurrence: "Hvad betyder Øresund for dig". Tre entreer til Kløvedal-udstillingen for to personer samt tre eksemplarer af Kløvedals erindringsbog "Alle mine morgener på jorden". Foto: Torben Sørensen

M/S Museet for Søfart har sponsoreret flotte præmier til vinderne i forbindelse med museets aktuelle og populære Kløvedal-udstilling.

Annonce

øresund: - Øresund, Helsingør, den by, hvor jeg blev født. Blev gift og fik vores børn. Byen, hvor mine forældre mødte hinanden, hvor deres båd lå, hvor min bror sejlede i sine både og hvor jeg lærte at sejle Øresund, hvor vores ferie i båd startede og sluttede. Og Øresund, hvor mine forældres aske blev spredt efter de døde med 14 dages mellemrum. Øresund ved Kronborg er dér, hvor jeg går ned for at samle tankerne, mindes og samtidig nyder synet af bådene på Sundet, Sverige og mangfoldigheden af menneskene, der besøger Kronborg.

Sådan skriver Lis M. Larsen i sit svar i Helsingør Dagblads konkurrence "Hvad betyder Øresund for dig?".

Svarfristen er nu udløbet, og vi har trukket de seks vindere, hvor Lis M. Larsen er en af dem.

Vi har modtaget rigtig mange besvarelser. Tak til alle jer, der har delt ud af jeres kærlighed, oplevelser og glæder med Øresund og til lykke til de seks vindere.

Annonce

Drømmene

- Det er drømmene, der i sidste ende skaber virkeligheden og ikke omvendt, har sejleren og eventyreren Troels Kløvedal sagt.

Værdien af de ord bekræftes af alle de mange personlige, rørende og smukke beskrivelser af, hvad Øresund betyder for os, som er sendt ind til konkurrencen.

M/S Museet for Søfart har sponsoreret de seks gevinster. Tre eksemplarer af "Alle mine morgener på jorden" af Troels Kløvedal samt tre billetter med ledsager til udstillingen "Frihedens værksted, Kløvedal og livet på Nordkaperen" på M/S Museet for Søfart. Udstillingen vises frem til august næste år, men billetterne i denne konkurrence skal indløses inden årets udgang.

I museets arrangements­kalender finder man samtidig et overflødighedshorn af arrangementer, der knytter sig til Kløvedal-udstillingen.

Annonce

Vinderne

Vinderne af et eksemplar af Troels Kløvedals "Alle mine morgener på jorden" er: Lis M. Larsen, der har skrevet til os på facebook, Alice Hansen, Kløvermarken i Espergærde, der har indsendt et smukt digt om Øresund, og Kai Rasmussen, der er formand for en fiskeforening i Helsingør.

Vinderne af tre indgangsbilletter til Kløvedal-udstillingen med ledsager er: Edna Pedersen, der har skrevet om sit ni-årige barnebarn, Edel Riget, Helsingør, og Peter E. Tang, der lærte at sejle en 20 tons gammel toldkutter uden motor på Øresund.

Til lykke til alle. Gevinsterne kan afhentes på Helsingør Dagblads redaktion, H.P. Christensens Vej 1A, 2., Helsingør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce