Annonce
Debat

Debat: 5G – Toppen af ansvarsløshed

Arkivfoto: REUTERS/Adrees Latif
Annonce

DEBAT: Helsingør Dagblad bragte 23. juli et læserbrev fra journalist Henrik Malmgreen (HM), hvor både overskrift og indhold var så vildledende, at det tenderer misinformation af værste skuffe. Heldigvis lever vi stadig i et samfund, hvor ordet er relativt frit med ringe censur – men alligevel.

Det er OK, at journalisten har et IT-firma og ikke har forstand på biologi, folkesundhed, videnskabsteori, stråling og jura samt ikke tager udgangspunkt i de mængder af videnskabelige undersøgelser vedr. stråling og sundhed, som førende internationale forskere verden over allerede har leveret vedr. 2G, 3G og 4G, men at levere så mange fritflagrende uvidenskabelige påstande som dokumenterede facts, er uacceptabelt.

Der er intet videnskabeligt belæg for at udtale sig om, hvorvidt Axeltorv er farligt eller ufarligt.


Når man uden sundhedsvidenskabeligt belæg sætter høje grænseværdier eller for korte testperioder, bliver alt legalt, selvom det er livsfarligt


Rambøll har på vegne af teleindustrien foretaget strålemåling på Axeltorv. Sjovt nok FØR strålingen kommer på et realistisk niveau, som først bliver aktuelt, når pilotprojektet er færdigt og bliver tilgængeligt for alle – og ja, det bliver endnu sjovere, for de grænseværdier, der er sat i Danmark, er ikke relateret til vævsskader på mennesker og dyr (EMF Scientists and 5G Appeal).

Således har man på forhånd sikret sig, at ”pilotprojektet” er værdiløst og blot støtter det formål, man på FORHÅND havde med projektet: Frikendelse og at ”bevise 5G-netværkets fortræffeligheder”!

Helt ”smart” er det i øvrigt, at grænseværdierne er sat så højt, at teleindustrien ikke får problem med udrulningen. Hvis Trafikstyrelsen tillod biler at køre 1000 kilometer i timen, ville der ikke være problemer med at overholde fartgrænserne – så alt under 1000 kilometer ville således hokus pokus være legalt og ansvarligt!

Når man uden sundhedsvidenskabeligt belæg sætter høje grænseværdier eller for korte testperioder, bliver alt legalt, selvom det er livsfarligt.

Hvis man følger logikken, kan det også let bevises, at cigaretrygning ikke er ”farligt”. Ved et lignende idiot-pilotprojekt, kan vi teste cigaretrygende individer og efter 6 måneder konkludere, at rygning er helt uskadeligt.

Videnskabelige forsøg fra 3G og 4G tyder på, at 5G vil være katastrofalt for mennesker, dyr og natur.

Martin L. Pall, der ganske vist ikke er journalist, men professor emeritus i biokemi og medicinsk videnskab ved Washington State University, har rammende udtalt, at lancering af 5G uden VIDENSKABELIGE forsøg er noget af det mest idiotiske, verden længe har oplevet.

Det handler ikke bare om bolsjer eller blåbær, men om en ekstrem teknologi, hvor ingen ved noget om farerne, og hvor en ufrivillig befolkning i Helsingør som de første er tvunget til at være forsøgsobjekter uden at være spurgt.

Alle videnskabelige og etiske regler vedr. sikkerhed, information og samtykke er brudt. Hvornår protesterer ansvarlige politikere i Helsingør Byråd?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Annonce