Annonce
Debat

Debat: Andelen af almennyttige boliger i Helsingør skal ned

Ulla Kokfelt
Annonce

DEBAT: Almennyttige boliger er en god boligform, der sikrer adgang til fornuftige boliger til en fornuftig husleje.

Men en almen bolig, der er støttet med offentlige midler, er ikke en menneskeret - og en høj andel af denne type boliger betyder erfaringsmæssigt desværre en øget tendens til og risiko for ghettoisering - en udvikling det har været kendt i årtier og som koster samfundet dyrt både økonomisk, socialt og kulturelt.


Den almennyttige boligtanke er blevet misbrugt og skamredet, og mange danskere er på den konto blevet prøvekaniner i et multikulturelt eksperiment, der for længst har vist sig at være katastrofalt


Den almennyttige boligtanke er blevet misbrugt og skamredet, og mange danskere er på den konto blevet prøvekaniner i et multikulturelt eksperiment, der for længst har vist sig at være katastrofalt.

Det er der ikke meget solidaritet over. Med 29% almennyttige boliger i Helsingør er andelen langt højere end landsgennemsnittet på 22%. Alligevel fortsætter et flertal i Helsingør Byråd ufortrødent med at støtte opførelse af nye almennyttige boliger.

For Nye Borgerlige i Helsingør er det en politisk målsætning at genoprette respekt, tryghed og dansk kultur i de almene boligområder. Almennyttige boliger skal udelukkende anvises til danske statsborgere, og andelen af almennyttige boliger i Helsingør skal over en årrække sænkes med 10% ved stop for opførelse af flere og privatisering af en del eksisterende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce