Annonce
Debat

Debat: En bolig, der kan betales

Boligaktionen* ved Irrenne Peier & Kai Jensen vil i 2021 henvende sig til bolig- fag -og arbejderbevægelsen, og håber at regeringen vil lægge fremsynede planer.Foto: Michael bager
Annonce

DEBAT: Boligaktionen har som nytårs-hilsen den 3.1.21 sendt regeringen på Christiansborg et forslag om at stimulere det almennyttige boligbyggeri med en plan på 200.000 nye betalelige almennyttige boliger indenfor de næste 10 år.

Samtidig påviser vi det irrationelle i ghettoforligsplanen, og hvordan den står i vejen for en progressiv økonomisk og social udvikling de kommende år.

Vi foreslår dermed både en løsning på problematikken med de udfordrede boligområder, beboersammensætningen og en konstruktiv erstatning for ghettoplanen med en bygge -og beskæftigelsesplan som rykker Danmark socialt og økonomisk i den rigtige retning.

Vi har gennem hele det forudgående år samlet kræfterne om denne store almennyttige boligkampagne lokalt og regionalt.

Ikke mindst i bevidstheden om, at der er kommunevalg 16. november 2021.

I 2021 vil vi efterfølgende desuden henvende os til hele bolig- fag -og arbejderbevægelsen og inddrage de store interessenter i vores fælles forsøg på at få socialdemokratiet og regeringen på Christiansborg til at lægge nye fremsynede planer på baggrund af vores forslag.

For en bolig der kan betales.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Taget på fersk gerning: Tre anholdt for tyveri mod varebiler

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Helsingør For abonnenter

Her er hundelufteren fra politiets billeder: - Jeg vil kunne genkende gerningsmanden i dag

Annonce