Annonce
Debat

Debat: Fartbøller skal stoppes

Mørdrupvej. Foto: Privat
Annonce

DEBAT: Tak for den fine leder i HD 141020 om trafikken på Mørdrupvej. Byforeningens svar i HD 151020 er til gengæld ubrugeligt, da det kun kradser i overfladen af problemet!

Vi må heller ikke glemme strækningen gennem Mørdrup af Agnetevej fra Ullavej og til Mørdrupvej. Der køres MEGET stærkt på den strækning, hvor der er 50 km hastighedsbegrænsning og masser af beboere med børn.

Jeg har personligt oplevet sågar overhalinger med 80-100 km/t over de fuldt optrukne midterlinjer og spærreflader, FORDI jeg og heldigvis mange andre lokale holder hastigheden på max. 50 km.

Der er en hastighedsviser i sydgående retning ved Ullavej, men den og det tilhørende skab har i perioder været udsat for gentagne hærværk, som har sat den ud af drift mange gange.


Det ville give en bedre trafiksikkerhed i Mørdrup og formentlig en løbende bødeindtægt, indtil fartbøllerne fatter situationens alvor


Min konklusion vedr. trafikken på både Mørdrupvej og Agnetevej kunne være permanente internetbaserede "stærekasser" på begge veje, naturligvis forsynet med solcellestrøm som P-automaterne. Herved giver de ikke politiet extra arbejde (som med de gamle "stærekasser", der manuelt skulle tømmes for billeder).

Her er løsningen: Stærekasse i østlig retning ved Fredensvej og i vestlig retning ved Vibekevej på Mørdrupvej og stærekasse i nordlig retning ved Ullavej og i sydlig retning ved Lisevej udover den fartmåler i sydlig retning ved Ullavej på Agnetevej.

Det ville glæde alle beboere i Mørdrup, hvis Dagbladet vil hjælpe os med at kæmpe for denne sag. Det ville give en bedre trafiksikkerhed i Mørdrup og formentlig en løbende bødeindtægt, indtil fartbøllerne fatter situationens alvor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce