Annonce
Debat

Debat: Fest i Hornbæk kan ikke overraske

Personerne på billedet har intet med debatindlægget at gøre og fungerer alene som illustration. Arkivfoto fra Gasbox-koncert på Hornbæk Havn. Foto: Lars Johannessen
Annonce

DEBAT: I skrivende stund vil jeg sige, at jeg er forarget over det læserbrev, der er blevet bragt i lørdagens udgave af Dagbladet om Hornbæk, nattelivet og de "larmende unge". Jeg kan godt forstå, at nogle kan blive irriteret over de larmende soundbokse i villakvarterene, men jeg synes, det er helt forkert at sammenligne soundbokse med den fest, der foregår nede i byen.

Jeg er selv en knægt på 20, der bor i Hornbæk, hvilket jeg ikke har gjort hele mit liv, og i mine øjne er Hornbæk en helt igennem fantastisk by.


Jeg mener, at de læsere, der brokker sig over larmen, burde prøve at gå ned i byen. Køb en øl og støt en lokal erhvervsdrivende og se hvor fed stemning der er i byen


Der er god stemning og godt med gang i den, og ja, jeg er bare 20, men jeg har altid fået fortalt, at mine forældre tog til Hornbæk for at feste, så det kan da efterhånden ikke komme som en overraskelse, at der er fest i byen. Festen er en stor del af charmen i Hornbæk og den må aldrig slutte.

Det der med de voksne, der ikke magtede forældrerollen, er jo helt i hegnet. Jeg personligt synes, det er helt fantastisk, at jeg kan gå i byen med mine forældre, at de voksne hænger ud med de unge er fedt, det betyder at de bruger mindre tid på at brokke sig på Facebook over larm.

Det er sgu da hyggeligt. Jeg mener, at de læsere, der brokker sig over larmen, burde prøve at gå ned i byen. Køb en øl og støt en lokal erhvervsdrivende og se hvor fed stemning der er i byen.

Med festlig hilsen

Oscar

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce