Annonce
Debat

Debat: Finn Rudaizky i kampvalg om spidskandidatposten for DF i Region Hovedstaden.

Finn Rudaizky siger, der er meget mere at tage fat på, og sætter sig gerne i spidsen for det.Foto: Steen Brogaard
Annonce

DEBAT: Tak for tilliden. DF har opfordret mig til at tage endnu en valgperiode i Region Hovedstaden. Desuden har flere DF-bestyrelser, herunder min egen bestyrelse i København, opfordret mig til at stille op til kampvalg som spidskandidat til november-valget til regionsrådet. Jeg har siddet 11 år i regionsrådet og hvis vælgerne vil, så bliver det min sidste valgperiode.


DF’s målsætning med hensyn til takster i busser, tog med mere er en halvering af billetprisen. Men, det har vist sig svært, at få de røde partier med til det. Den kamp tager vi gerne op igen. For borgernes skyld.


Jeg har sagt stor tak for tilliden, for jeg vil gerne være med til at vende skuden for DF.

Det kan vi nemlig godt. Men, vi skal - også i sundhedspolitik i regionen - tilbage til den Pia Kjærsgaard’ske stilart, hvor der aldrig må være tvivl om, at DF tager udgangspunkt i sund fornuft, at give politisk kant og tydeliggøre den sociale forståelse, som ligger dybt i DF’s DNA. Vi skal kort sagt igen være vælgernes vagthund.

Og der er rigeligt at tage fat på. Psykisk syge børn venter for længe på behandling, forholdene for spisevægrede unge er ikke tilstrækkelige, ældre udskrives fortsat for ofte fra hospitalerne uden sikring af hjemmehjælp, kræftramte børns behandling skal have mere fokus, vi må have væsentlig bedre statistik på overholdelse af lovpligtige tider for kræftbehandling, og nu må vi også gøre meget mere for de hjemløse samt sikre, at personer med de såkaldte dobbeltdiagnoser, for eksempel psykisk syge og narkomaner, behandles samlet i sundhedssystemet.

Covid-19 er alvorlig. Ingen skal spille plat på en så alvorlig sag, men desværre har beskyttelsen af vore ældre ikke været optimal. Det skal omgående rettes. Og på området for den kollektive trafik, som også Region Hovedstaden varetager, så gælder det for os i DF, at overbevise de “såkaldt grønne” venstreorienterede partier om, at de skal stoppe med deres massive nedskæringer af den kollektive trafik, som skubber passager over i privatbiler med mere forurening til følge. Og dermed med flere syge og døde.

DF’s målsætning med hensyn til takster i busser, tog med mere er en halvering af billetprisen. Men, det har vist sig svært, at få de røde partier med til det. Den kamp tager vi gerne op igen. For borgernes skyld.

Der er meget mere at tage fat på. Jeg sætter mig gerne i spidsen for det. Jeg tror på et godt valgresultat. Vi har fantastiske kandidater med stor entusiasme. Og vi har en sund fornuftig holdning, som er forbrugervenlig. Det er den vej DF vil gå i Region Hovedstaden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Espergærde

Dusinvis af blomster til minde om afdød elev: - Helt ubeskriveligt at et ungt menneske mister livet

Debat

Debat: Regeringen ødelægger ungdommen

Annonce