Annonce
Debat

Debat: Forældrene er vigtige for de unge under pandemien

De sociale medier er under coronapandemien, en vigtig kommunikationskilde for især de unge.Fotocollage: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix, Lucas Jackson/REUTERS og Denis Charlet/AFP

DEBAT: Jeg har hele tiden ment, at de unge har det slemt under corona-pandemien. Med tanke på min egen ungdom, hvor man havde det herligt og nød livet. Men troede alligevel, de unge havde en fordel fremfor os, der engang var unge. Nemlig at de nemt kan kommunikere ved hjælp af sociale medier. Det kunne man ikke under 2. Verdenskrig, for eksempel under en generalstrejke. Mine ældre søskende mærkede det.

Nu har jeg læst Sofie Villum Færchs klumme, som har sat en del i gang - samt at jeg havde en samtale med et af mine børnebørn, som er 25 år.

Han sagde stort set det samme. Han var glad for at kunne være en del sammen med sine forældre, for ellers tror han, det virkelig havde påvirket ham. Jeg har altid troet, der ikke var noget, der kunne ryste ham. Eller andre unge. Men man skal lære, så længe man lever. Og det har jeg nu gjort i snart 86 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Overlæge med speciale i overvægtige børn: Det ligger dybt i os, at når vi er kede af det, så propper vi noget i munden

Debat

Debat: Sommerens cykelløb

Annonce