Annonce
Debat

Debat: "Hundefest" på stranden

Annonce

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning. Er du interesseret i at dele din mening, kan du sende et indlæg til os på debat@hdnet.dk.

Efter en tur på Snekkersten strand i lørdags og mandags, i det skønne vejr, der oplevede jeg at hundene havde en "fest".

Ja det har de helt sikkert hele året, men nu har de altså skullet være i snor siden den 1. april og til det kunne jeg blot konkludere: Det var der så ikke mange der respekterede.

Både hunde og ejerne, de gik bare der som om det var dem der ejede hele stranden. Og det der med at lystre deres ejere, det gik så sjældent helt super.

Jeg havde en lille termokande med, med kaffe indpakket i en plastpose, og den var der så en lille hund som synes "skulle markeres", så den lettede ben op af den. Og aiiee hvor blev jeg sur og skældte ud.

Den mandlige part af hundeejeren han havde svært ved at skjule et grin, og den kvindelige del kom dog hen og trak hunden til sig.

Snor havde den ikke på, hvilket jeg nævnte, men der blev hverken sagt undskyld eller andet som kunne have været på sin plads. Lidt senere spurtede en anden hund hen og guffede et wienerbrød i sig, som en ung familie med et barn på cirka et år havde lagt klar til at hygge sig med.

Denne hunds ejer undskyldte dog meget, men endnu en hund som ikke var i snor og som ikke var opdraget.

Hvor ville jeg ønske, at politiet kunne afse - blot lidt - tid til at entrere Snekkersten strand, og andre strande, med deres bødeblok, så lovgivningen kunne blive efterfulgt af en konsekvens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Corona: Intet nyt er godt nyt

Annonce