Annonce
Debat

Debat: Hvad er det dog, der sker?

Mogens Bøeg Jensen, formand for Aktivitetscentret Oasen i Espergærde.Foto: Lars Johannessen

DEBAT: Jamen dog, hvad er det dog, der sker?

Vi har en meget populær regering…siger man? Men dog. For tiden ser man, at man bruger tid på at få børn hjem fra Syrien. Ære og respekt for det. Deres forældre er landsforrædere, helt frem til 1949 henrettede vi landsforrædere ude på redangerne på Christianshavn. Dermed ikke sagt, at man skal indføre dødsstraf (selvom disse mennesker huggede både arme og ben samt hoved af deres vantro fjender).


I Danmark savner pensionister at få lov til at se hinanden i de foreninger som de er medlem af. Her i Helsingør har man nu i mere end et år betalt 121 kroner per måned (som stiger hvert år) uden at få noget som helst for sine penge.


Efter oplysninger kan man ikke oprette en international domstol i området. Hvorfor ikke? Det kunne man i Rwanda? Men alligevel synes man, at det er mere nødvendigt at beskæftige sig med disse personer, hvorfor? Hvornår begynder man at beskæftige sig med danske borgere?

De har jo ikke gjort noget for at skade Danmark. Vi elsker vores land og glæder os over vores dejlige land. I Danmark savner pensionister at få lov til at se hinanden i de foreninger som de er medlem af. Her i Helsingør har man nu i mere end et år betalt 121 kroner per måned (som stiger hvert år) uden at få noget som helst for sine penge. Man har gentagne gange forsøgt at få denne betaling stoppet uden held.

Her har man fra de offentlige gentagne gange oplyst, at dette ikke kunne lade sig gøre. Men muligheden for at få landsforrædere til landet kan godt lade sig gøre. Jo, se når man bliver trådt på de rigtige tæer, så virker det. Hvad med at bruge tiden på at skabe ordnede tilstande for dette lands borgere.

Hamlet og Dagcenter Oasen har været lukket i snart et år, ingen har fået noget som helst for sine penge. Fra den 6. april 2021 kan du kun blive klippet, hvis du har et corona-pas. Du kan få briller, få ordnet fødder, købe bøger, men ikke låne bøger på biblioteket uden coronapas, hvor er logikken? Jeg er ked af at sige det, men jeg kommer aldrig til at stemme på et socialistisk parti. De er for mig kun noget som vil begrænse min frihed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Boligmangel i Helsingør

Annonce